Account Manager & Pre-Sales Representative

Avoin
Jaa
Sijainti Oulu
Haku aukeaa 8.10.2020
Hae viimeistään 31.10.2020

Oletko energinen myyntitykki, jonka hymy välittyy asiakkaan sydämeen saakka? Etsimme 1-2 henkilöä kasvavaan myyntitiimiimme Oulun keskustassa, Account Managerin ja/tai Pre-Sales Representativen tehtäviin. Voit olla kokenut myyjä tai vasta alkutaipaleella urallasi: tärkeintä on, että olet hyvä tyyppi, joka pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. Rooli muokataan yhdessä juuri sinulle ja kokemuksellesi sopivaksi.

Eventilla on perustettu Oulussa vuonna 2010. Tarjoamme verkkopohjaista tapahtumanhallinnan työkalua yrityksille ja yhteisöille. Tuote on erittäin pidetty asiakkaidemme joukossa ja palvelua kehitetään aktiivisesti – sitä on siis ilo myydä. Toimimme Liana Technologies -yhteisössä, eli menestyvässä ja kansainvälistyneessä digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin yritysryhmässä. Myyntitiimimme majailee Oulussa sekä Helsingissä.

Työsi on konsultoivaa yritysmyyntiä ja vaatii tulevaisuudessa säännöllistä matkustamista pääkaupunkiseudulle (tällä hetkellä emme tietenkään matkusta). Asiakkaanasi ovat yritysten ja organisaatioiden viestintä- ja markkinointipäättäjät.

Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja sopivaa kaupallista koulutusta tai myyntikokemusta. Olet sujuva netin käyttäjä ja tottunut kokeilemaan uutta digimaailmassa. Puhut luontevasti suomea sekä englantia. Uransa alkuvaiheessa oleville tarjoamme koulutusta ja tiimin tukea, kokeneemmalle kyvylle taas vastuuta ja mahdollisuuden näyttää kyntensä. Nauravaisen ja hyvän tyypin potentiaali ratkaisee! Yhdessä voimme muokata roolista juuri sinulle sopivan.

Meidän tiimissämme menestyminen taas vaatii sosiaalista luonnetta, huumorintajua ja kiinnostuneisuutta nettiä sekä uutta teknologiaa kohtaan.

Meillä työskenteleminen on joustavaa ja pääset laajasti vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja työtapoihisi. Työvälineet ovat ajankohtaiset ja töissä viihtymiseen oikeasti panostetaan. Vapauden lisäksi meillä tarjotaan vastuuta, joten tyhjien työtuntien sijaan arvostamme ja odotamme tuloksia.

Tehtävä on kokoaikainen. Työpisteesi sijaitsee Oulun keskustassa. Tehtävän aloitus on joustava, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti. Viimeinen hakupäivä on 31.10.2020.

Kiinnostuitko? Kirjoita juuri sinun näköisesi hakemus toimitusjohtajallemme Pekka Huttuselle osoitteeseen careers@eventilla.com. Muista antaa persoonasi näkyä! 🙂 Pekka vastaa myös mahdollisiin kysymyksiisi roolista. Voit tutustua meihin jo etukäteen esimerkiksi Instagramin kautta. Toivottavasti nähdään pian!