Junior Account Manager

Avoin
Jaa
Sijainti Oulu
Haku aukeaa 24.9.2021
Hae viimeistään 30.10.2021

Oletko kunnianhimoinen lupaus myynnin saralle? Innostutko teknologiasta ja olet paikalla aina kun tapahtuu? Haluatko kehittyä vaativiin ratkaisumyynnin tehtäviin kanssamme?

Eventillan Oulun myyntitiimissä on tilaa lupaavalle tekijälle, jolla on intoa ja motivaatiota kasvaa monipuoliseen Account Managerin tehtävään. Junior Account Managerin rooli muotoillaan juuri sinulle ja urakehityksellesi sopivaksi.

Keitä me olemme?

Eventilla on tapahtumanhallinnan SaaS-palvelu (Software as a Service), jolla järjestetään vuosittain tuhansia erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Eventilla mahdollistaa asiakkaalle brändin mukaisen tapahtumasivun, kutsut, ilmoittautumiset, viestinnän ja raportit. Tuote on erittäin pidetty asiakkaidemme keskuudessa.

Eventillan avulla asiakkaamme tehostavat ja automatisoivat tapahtumanhallintaa sekä tuovat tapahtumat luontevaksi ja mitattavaksi osaksi markkinointiaan. Työkalulla järjestetäänkin esimerkiksi B2B-tapahtumia, seminaareja, koulutuksia, webinaareja, hybriditapahtumia ja  sisäisiä tapahtumia.

Eventilla Oy on perustettu Oulussa vuonna 2010. Toimimme osana Liana Technologies -yhteisöä, joka on menestyvä ja kainsainvälinen digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin yritysryhmää. Myyntitiimimme majailee Oulussa, ja meillä nauru raikaa yhteisillä kahvitauoilla.

Lue blogistamme Key Account Managerimme Minnan polusta Eventillan myyntiimiin

Mitä tehtävä sisältää?

Junior Account Managerin tehtävä on oiva mahdollisuus kasvaa ja kehittyä laajempiin myynnin rooleihin. Meillä lisää tehtävää ja vastuita on tarjolla sitä mukaa kun kokemusta kertyy.

Asiakkaitasi ovat yritysten ja organisaatioiden viestintä- ja markkinointipäättäjät. Tarjoat kokonaisvaltaista ratkaisua heidän tapahtumanhallintansa parantamiseksi. 

Tehtäviisi kuuluu:

 • Prospektointi
 • Potentiaalisten asiakkaiden kontaktoiminen
 • Palavereiden sopiminen myyntitiimille
 • Kokemuksen karttuessa vaativammat myynti- ja asiakkuustehtävät

Lopullinen työnkuva muotoutuu sinun vahvuuksiesi mukaan. Alussa luomme sinulle yhdessä henkilökohtaisen perehdytyssuunnitelman, jonka avulla onnistut ja opit kaiken tarvittavan tuotteesta sekä toimialasta.

Meillä työskenteleminen on joustavaa ja pääset laajasti vaikuttamaan omaan työnkuvaasi sekä työtapoihisi. Työvälineet ovat ajankohtaiset ja töissä viihtymiseen oikeasti panostetaan. Vapauden lisäksi tarjoamme vastuuta, joten arvostamme ja odotamme tuloksia.

(Oletko jo kokeneempi myynnin asiantuntija? Tsekkaa Sales Managerin avoin paikka!)

Kuka soveltuu tehtävään?

Junior Account Managerin tehtävään etsimme hyvää tyyppiä, jonka energinen ja myyntihenkinen asenne paistaa myös puhelinlinjojen toiselle puolelle. Eduksi katsomme kokemuksen myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä tai tapahtumien parissa työskentelystä. Tulevaisuudessa suuntaamme entistäkin vahvemmin kansainvälisille markkinoille, joten halu toimia kansainvälisten hand picked- asiakkaiden kanssa luetaan eduksi. 

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupalliselta tai muulta soveltuvalta alalta. Toimithan sujuvasti teknologian parissa – työtä tehdään meillä vahvan digitaalisesti ja tätä taitoa tarvitset myös ymmärtääksesi asiakkaidemme haasteita. Eniten painotamme innokasta myyntiasennetta, kiinnostusta alalle ja palavaa halua kehittyä eteenpäin. Tehtävä sopii myös korkeakouluharjoitteluksi.

Sinulla on…

 • Vähintään muutama vuosi soveltuvia korkeakouluopintoja
 • Hyvä suomen ja englannin kielitaito
 • Kiinnostusta tapahtuma-alalle
 • Uteliaisuutta ja intoa uutta teknologiaa kohtaan
 • Oma-aloitteisuutta ja myyntihenkisyyttä
 • Huumorintajua ja ihmisläheinen luonne 🙂

Eduksi katsomme…

 • Asiakaspalvelu- tai myyntikokemuksen
 • Tapahtuma-alan kokemuksen
 • Näyttöjä myyntityöstä

Hyvä tietää

Vaikka 2020 koetteli tapahtuma-alaa, se on digitalisaation ansiosta tuonut meille myös uusia mahdollisuuksia. Haasteista huolimatta  Eventillan liikevaihto kasvoi ja teimme voitollisen tuloksen. Jos jotain, niin viime vuosi opetti meille ja asiakkaillemme entistä enemmän hyvän tapahtumanhallinnan merkityksestä. Tämän ansiosta voimme nyt hyvillä mielin panostaa myyntiin ja rekrytoida uusia kasvoja tiimiimme.

Junior Account Managerin tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen, mistä voimme toki joustaa esimerkiksi opintojesi loppupuolella. Palkkauksena on pohjapalkka + provisio. Työpisteesi sijaitsee Oulun keskustassa.

Kuinka hakea?

Tehtävän aloitus on joustava, kuitenkin mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä juuri sinun näköisesi hakemus 30.10. mennessä osoitteeseen careers@eventilla.com. Muista antaa persoonasi näkyä! 🙂

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director Tuuli Mikkola, sähköpostitse tuuli.mikkola@eventilla.com.