Kaipaatko hyvää tiimiä, jossa tehdä tulosta? Haussa Account / Sales Manager

Palkattu!
  1. Pekka Huttunen says

    Kiitokset mielenkiinnosta tehtävää kohtaan. Meille haki niin monta mukavaa ja energistä ihmistä, ettemme malttaneet mieltämme vaan palkkasimme heti yhden sijaan kaksi uutta tiimiläistä. Kiitos kaikille hakijoille, olette kaikki saaneet henkilökohtaisen viestin. Uusia kasvoja toimistolle tulee lokakuun mittaan 🙂

Eventilla Oy tarjoaa yrityksille ja yhteisöille verkkopohjaista tapahtumanhallintaa ja online-lipunmyyntiä. Palvelu on lanseerattu 2010, päivittyy jatkuvasti ja on asiakkaiden joukossa erittäin pidetty. Palvelun kehitys on meillä Oulussa.

Työpisteesi on Oulun keskustassa ja olet osa nuorekasta ja kasvavaa myyntitiimiä. Toimimme Koodiviidakko-yhteisössä, joten pääset työskentelemään menestyvässä oululaisessa digitaalisia viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluita tarjoavassa yritysryhmässä. Työsi on konsultoivaa yritysmyyntiä ja vaatii säännöllistä matkustamista pääkaupunkiseudulle. Asiakkaanasi ovat yritysten ja organisaatioiden viestintä- ja markkinointipäättäjät.

Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja sopivaa koulutusta tai myyntikokemusta. Olet sujuva netin käyttäjä ja tottunut kokeilemaan uutta digimaailmassa. Uransa alkuvaiheessa oleville tarjoamme koulutusta ja tiimin tukea, koneemmalle kyvylle taas vastuuta ja tuloksentekomahdollisuuksia. 

Meidän kanssa menestyminen taas vaatii sosiaalista luonnetta, huumorintajua ja kiinnostuneisuutta nettiä sekä kaikkea uutta teknologiaa kohtaan.

Meillä työskentely on joustavaa ja pääset vaikuttamaan laajasti omaan työnkuvaasi ja työtapoihisi. Työvälineet meillä ovat tältä vuosikymmeneltä ja töissä viihtymiseen oikeasti panostetaan. Vapauden lisäksi meillä tarjotaan vastuuta, joten tyhjien työtuntien sijaan arvostamme ja odotamme tuloksia.

Laita hakemuksesi CV:n kera suoraan toimitusjohtajallemme Pekka Huttuselle pekka (a) eventilla.com

Työt alkaisivat mahdollisimman pian, siten kun se osapuolille sopii. Paikka kuitenkin täytetään mahdollisimman pian, joten hae heti, kuitenkin viimeistään 15.9.2018.