Kasvun tueksi ohjelmistokehittäjä

Palkattu!
  1. Pekka Huttunen says

    Kiitokset hakijoille, te olette kaikki saaneetkin jo viestiä. Uusi osaava kaveri on löydetty ja sopimus tehty. Pysykää kuulolla, rekryt jatkuvat vielä kasvun myötä.

Ohjelmistokehittäjä haussa

Mitä ja milloin

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloituspäivä heti/sopimuksen mukaan. Töitä tehdään Eventillan Oulun toimipisteessä, Kansankatu 53:ssa kokopäiväisesti, vakituisesti tai halutessasi sopimuksen mukaan.


Keitä me olemme

Eventilla Oy on 2010 perustettu oululainen ohjelmistoyritys, joka kehittää tapahtumien hallintaan verkkopalvelua. Palvelun avulla asiakkaamme voivat luoda tapahtuman esittelysivun ja ilmoittautumislomakkeen, kerätä tarvittaessa osallistumismaksut sekä hoitaa tapahtumaviestinnän sähköpostilla tai tekstiviestein.

Palvelulla on jo satoja organisaatioita käyttäjinä ja suosituimpiin tapahtumiin tulee tuhansia ilmoittautumisia.


Millaisen tyypin kanssa me haluaisimme tehdä töitä

Tiimissä on tällä hetkellä seitsemän henkilöä ja puhumme kaikki suomea / oulua. Meidän kanssa samassa työyhteisössä toimii Koodiviidakko joten halutessasi myös kielitaitoa pääsee kohentamaan yli 20:n kansallisuuden kanssa.

Etsimme henkilöä joka pystyy oma-aloitteisuuteen sekä mukavaa työkaveria jonka kanssa on mukava tulla töihin, emme vuokraa sinua ulos ja meille yrityskulttuurin vaaliminen on tärkeää.


Mitä hommat pitää sisällään

Eventillaa koodataan PHP:lla ja tietokantana käytetään PostgreSQL:ää. Käyttöliittymä on selainpohjainen ympäristö, joten HTML, CSS ja Javascript ovat toki myös käytössä.

Kehitys- ja tuotantoympäristössä käytämme  GNU/Linux-palvelimia ja GIT-versiohallintaa.

Plussaksi laskemme kokemuksen REST-rajapinnoista.

Eventillaa käytetään tällä hetkellä mm. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Ranskassa, Dubaissa ja Hong Kongissa. Eventillan käyttäjä- sekä ilmoittautujamäärien kasvaessa vahvasti lähdemme nyt skaalaamaan palvelumme suorituskykyä ylöspäin ja varaudumme tulevaisuuden haasteisiin jotta voimme palvella paremmin ympäri maailmaa sijaitsevia asiakkaitamme.


Tarjoamme

Olemme kasvaneet vauhdikkaasti jo useamman vuoden ajan ja nyt on aika tehdä seuraavan viiden vuoden tähtäimellä teknisiä ratkaisuja ja tuotekehitystä. Pääset vaikuttamaan tuotteen ominaisuuksiin ja haastamaan oman osaamisesi ketterässä kehitystahdissa.

Meillä ei käytetä kellokorttia. Luotamme työntekijöihimme ja vastuuta sekä vapauksia on tarjolla omien intohimojen mukaisesti.

Palkan lisäksi tarjoamme kaikille työntekijöillemme mm. liikuntaedun sekä kattavat vakuutukset. Koko työyhteisön kattavia aktiviteetteja/illanviettoja järjestetään myös lukuisia kertoja vuodessa. Hauskaa pitää olla, tätä varten suunnitteluun on valjastettu kokonaan oma toimikuntakin.


Lisätietoja

Voit kysellä työtehtävistä ja yrityksestä lisää:

CTO Markus Haataja
markus.haataja@eventilla.com
+358 40 582 0957