Sales Manager / Account Manager

Avoin
Jaa
Sijainti Oulu
Haku aukeaa 24.9.2021
Hae viimeistään 30.10.2021

Sykkiikö sydämesi tapahtumille ja kaikelle digitaaliselle? Oletko energinen myynnin ammattilainen, jonka hymy välittyy myös asiakkaan sydämeen saakka?

Etsimme Sales Manageria / Account Manageria täydentämään B2B-myyntitiimiämme Oulussa.

Keitä me olemme?

Eventilla on tapahtumanhallinnan SaaS-palvelu (Software as a Service), jonka avulla järjestetään vuosittain tuhansia erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Eventilla mahdollistaa asiakkaalle brändin mukaisen tapahtumasivun, kutsut, ilmoittautumiset, viestinnän ja raportit. Tuote on erittäin pidetty asiakkaidemme keskuudessa.

Eventillan avulla asiakkaamme tehostavat ja automatisoivat tapahtumanhallintaa sekä tuovat tapahtumat luontevaksi ja mitattavaksi osaksi markkinointiaan. Työkalulla järjestetäänkin esimerkiksi B2B-tapahtumia, seminaareja, koulutuksia, webinaareja, hybriditapahtumia ja  sisäisiä tapahtumia.

Eventilla Oy on perustettu Oulussa vuonna 2010. Toimimme osana Liana Technologies -yhteisöä, eli menestyvää ja kainsainvälistynyttä digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin yritysryhmää. Myyntitiimimme majailee Oulussa, ja meillä nauru raikaa yhteisillä kahvitauoilla.

Mitä tehtävä sisältää?

Sales / Account Managerin tehtävässä olet tärkeässä roolissa luomassa menestystä ja kasvua kansainvälistyvälle SaaS-palvelulle. Toimit digitalisaation aitiopaikalla, tekemässä asiakkaidemme arjesta helpompaa.

Tehtävä on konsultoivaa yritysmyyntiä ja vaatii tulevaisuudessa satunnaista matkustamista pääkaupunkiseudulle (korona-aikana emme tietenkään ole matkustaneet). Asiakkaitasi ovat yritysten ja organisaatioiden viestintä- ja markkinointipäättäjät, lähtökohtaisesti Suomessa. Myyt kokonaisvaltaista ratkaisua heidän tapahtumanhallintansa parantamiseksi ja tarjoat tukea tarvittaessa.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Uusasiakashankinta
 • Ratkaisumyynti
 • Omien asiakkaidesi yhteyshenkilönä toimiminen

Työnkuva muovataan vahvuuksiesi mukaan juuri sinulle sopivaksi. Alussa luomme sinulle yhdessä henkilökohtaisen perehdytyssuunnitelman, jonka avulla onnistut ja opit kaiken tarvittavan tuotteesta sekä toimialasta.

Meillä työskenteleminen on joustavaa ja pääset laajasti vaikuttamaan omaan työnkuvaasi sekä työtapoihisi. Työvälineet ovat ajankohtaiset ja töissä viihtymiseen panostetaan. Tarjoamme myös mahdollisuuksia edetä urallasi.

Lue blogistamme Key Account Manager Minnan polusta Eventillan myyntiimiin

Kuka soveltuu tehtävään?

Sales Managerin / Account Managerin tehtävään etsimme kokenutta tekijää, joka innostuu B2B-myynnin haasteista ja asiakkuuksien parissa työskentelemisestä. Tärkeintä on, että energinen asenteesi loistaa tilanteessa kuin tilanteessa. Toimithan sujuvasti teknologian parissa – työtä tehdään meillä vahvan digitaalisesti ja tätä taitoa tarvitset myös ymmärtääksesi asiakkaidemme haasteita. Toimintamme kansainvälistyy koko ajan, joten halu toimia kansainvälisten hand picked-asiakkaiden kanssa on suuri etu. 

Eduksi katsomme taustan tapahtumien, koulutusten tai vaikkapa webinaarien parissa työskentelemisestä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupalliselta tai muulta soveltuvalta alalta. Eniten painotamme osaavaa myyntiasennetta sekä intohimoa alalle.

Sinulla on…

 • Kokemusta soveltuvista tehtävistä
 • Sopiva korkeakoulututkinto
 • Hyvä suomen ja englannin kielitaito
 • Kiinnostusta ja uteliaisuutta tapahtumia sekä digitalisaatiota kohtaan
 • Oma-aloitteisuutta ja myyntihenkisyyttä
 • Huumorintajua ja ihmisläheinen luonne 🙂 

Eduksi katsomme…

 • Kokemuksen tapahtumien tai koulutusten järjestämisestä
 • Näytöt onnistuneesta myyntityöstä

(Oletko vielä myyntiurasi alkuvaiheilla? Tsekkaa Junior Account Managerin paikka!)

Hyvä tietää

Vaikka 2020 koetteli tapahtuma-alaa, se on digitalisaation ansiosta tuonut meille myös uusia mahdollisuuksia. Haasteista huolimatta  Eventillan liikevaihto kasvoi ja teimme voitollisen tuloksen. Jos jotain, niin viime vuosi opetti meille ja asiakkaillemme entistä enemmän hyvän tapahtumanhallinnan merkityksestä. Tämän ansiosta voimme nyt hyvillä mielin panostaa myyntiin ja rekrytoida uusia kasvoja tiimiimme.

Sales Managerin tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva, palkkauksena on pohjapalkka + provisio. Työpisteesi sijaitsee Oulun keskustassa.

Kuinka hakea?

Tehtävän aloitus on joustava, kuitenkin mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Haethan siis pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2021.

Lähetä juuri sinun näköisesi hakemus osoitteeseen careers@eventilla.com. Muista antaa persoonasi näkyä! 🙂

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director Tuuli Mikkola, sähköpostitse tuuli.mikkola@eventilla.com