Senior Software Developer

Avoin
Jaa
Hae viimeistään 15.12.2023

Tervetuloa Eventilla-tapahtumanhallinnan kotiin!

Eventillalla emme vain rakenna tapahtumanhallintajärjestelmää; me muutamme tapahtumajärjestäjien arkea. Aivan Oulun sydämessä tiivis tiimimme kehittää ja ideoi asiakkaiden rakastamaa SaaS-tuotetta, ja nyt etsimme uutta intohimoista koodaajaa joukkoomme.

Voisitko se olla Sinä?

Olet perehtynyt (tai jopa hallitset) SaaS:n läpikotaisin, ymmärrät sen vivahteet ja sen vaatiman dynaamisuuden. Olet jo kokenut tekjiä, kokemuksesi voi olla isosta yrityksestä tai ihan pienestä tiimistä kertynyttä. Kokemuksesi on opettanut sinua johtamaan omaa työtäsi, olemaan oma-aloitteinen ja toimimaan osana tiimiä. Pohjimmiltasi olet koodaaja. Tyylikkäiden koodirivien luominen, projektien vieminen suunnittelusta tuotantoon ja tuotteen kokonaisvaltainen kehittäminen motivoi sinua.

Miksi Eventilla?

Kasvu: Kanssamme et ole vain yksi kehittäjä. Arvostamme kasvuasi yhtä paljon kuin tuotettamme. Yhdessä skaalaamme ohjelmistomme lisäksi myös taitojamme.

Joustavuus: Pidätkö Oulun keskustan hulinasta? Hienoa, toimistomme odottaa sinua. Haluatko mieluummin koodata oman kodin rauhassa? Sekin toimii. Meillä työpaikka on siellä, mihin VPN yltää.

Kulttuuri: Luotamme ja kunnioitamme toisiamme ja vaalimme tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Meillä työntekijöistä pidetään huolta mm. Laajoilla vakuutuksilla, polkupyöräedulla, lounasedulla ja kulttuuri- ja liikuntaedulla. Lisäksi tiimissämme on aina huumoria, mikä piristää päivää!

Meihin liittyminen tarkoittaa…

Sukellusta syvälle tuotteeseen, jota rakastetaan kaikkialla Suomessa ja muuallakin. Pääset keskittymään vain meidän oman tuotteen kehitykseen ja jättämään oman jälkesi tuotteen tulevaisuuteen. Tuotteen nykyinen resepti on yhdistelmä PHP, PostgreSQL, HTML, CSS, Javascript + REACT ja ympäristönä GNU/Linux + GIT. Teet yhteistyötä omistautuneen kehittäjätrion kanssa, joka haluaa oppia uutta yhdessä. Sinulle uskotaan vastuuta, mutta myös vapaus innovoida, ehdottaa ja toisinaan erehtyä. Koska niin me kasvamme.

Kuulostaako sopivalta?

Lähetä CV:si ja hieman tietoa siitä mikä tekee sinusta juuri SINUT meidän CTO:lle markus@eventilla.com. Markus myös vastaa mielellään kysymyksiin. Äläkä suotta viilaa hakemustasi liikaa – olemme enemmän kiinnostuneita tarinastasi ja taidoistasi kuin hienoista sanoista.

Odotamme innokkaina seuraavan tiimin jäsenemme tapaamista! Voisitko se olla sinä?