Senior Software Developer

Palkattu!
Sijainti Koko Suomi tai Oulu/Helsinki

Etsitkö uusia haasteita sovelluskehittämisen parissa? Kaipaatko työtä, jossa pääset laajasti vaikuttamaan tekniseen suunnitteluun ja ominaisuuksiin? Senior Software Developerin paikka Eventillalla voisi sopia juuri sinulle!

Haemme nyt tiimiimme kokenutta Senior Software Developeria viemään Eventillan SaaS-tuotteen kehitystä eteenpäin. Roolissa pääset oikeasti vaikuttamaan työkalun ominaisuuksiin ja haastamaan omaa osaamistasi ketterässä kehitystahdissa.

Mitä tehtävä pitää sisällään? – eli ne tärkeimmät speksit

Eventillaa koodataan PHP:lla ja tietokantana käytetään PostgreSQL:ää. Käyttöliittymä on selainpohjainen ympäristö, jonka toteutuksessa käytämme HTML, CSS, Javascript sekä REACT -tekniikoita. Kehitys- ja tuotantoympäristössä käytämme GNU/Linux-palvelimia ja GIT-versiohallintaa. Tehtävässä on myös eduksi kokemus REST-rajapinnoista.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vankka kokemus sovelluskehityksestä sekä yllä mainituista spekseistä ja hyvä suomen kielen taito.

Mikä Eventilla sitten oikein on? 

Eventilla on ohjelmisto tapahtumanhallintaan eli ilmoittautumisiin, maksuihin, viestintään ja kyselyihin. Asiakaskuntaamme kuuluvat erilaiset toimijat aina suurista yrityksistä yhdistyksiin. Eventillaa käytetään mm. Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa, Dubaissa ja Hong Kongissa.

Käyttäjämäärien kasvaessa skaalaamme palvelun suorituskykyä ylöspäin ja varaudumme tulevaisuuden haasteisiin, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ympäri maailman.

Miltä arkesi meillä näyttäisi?

Tehtävässä pääset työskentelemään pitkäjänteisesti oman tuotteemme parissa ja kehittämään tuotetta sekä sen teknisiä ratkaisuja seuraavan 5 vuoden ajalle. Työsuhde on vakituinen ja voit aloittaa työt heti kun sinulle sopii.

Voit työskennellä etänä mistä päin Suomea tahansa tai istua joko Oulun päämajassamme tai Helsingin sivutoimipisteellä. Tiimissäsi työskentelee kolme muuta kehittäjää ja teknisellä puolella myös aktiivinen asiakastukemme. 

EventillaCrew on rentoa porukkaa, jolta ei huumoria puutu. Meitä kaikkia yhdistää vahva into kehittyä ammatillisesti ja halu viedä Eventillaa eteenpäin. Palkan lisäksi tarjoamme mm. liikuntaedun, polkupyöräedun sekä kattavat vakuutukset. Yhteisiä aktiviteetteja järjestetään lukuisia kertoja vuodessa. Hauskaa pitää siis olla – suunnitteluun on valjastettu oma toimikuntansakin.

Meillä ei käytetä kellokorttia. Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme vastuuta sekä vapauksia omien intohimojesi mukaisesti.

Haluaisimme kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Markus Haataja, markus@eventilla.comHakemuksen voit lähettää suoraan osoitteeseen careers@eventilla.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!