Software Developer

Avoin
Jaa
Sijainti Oulu / Etätyö
Hae viimeistään 19.6.2023

Tule kehittämään asiakkaiden rakastamaa SaaS-tuotetta!

Haluatko keskittyä työssäsi yhden, oikeasti asiakkaiden päivittäisiä haasteita ratkovan järjestelmän kehittämiseen? Meillä Eventillalla on paikka auki Software Developerille. Eventilla on tapahtumanhallinnan työkalu, jota kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti. Meidän kehittäjiä ei myydä eikä lainailla ulkopuolisiin projekteihin – tarvitsemme heitä itse!

Mikä on Eventilla?

Eventilla on tapahtumanhallinnan ohjelmisto, joka mahdollistaa asiakkaillemme tapahtumasivut, viestinnän, ilmoittautumiset ja kyselyt. Asiakkaitamme ovat sekä suomalaiset että kansainväliset yritykset ja yhdistykset. Eventillaa käytetään Suomen lisäksi mm. Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Dubaissa ja HongKongissa.

Tapahtuma-ala muuttuu ja kehittyy vauhdilla, ja meillä on tuotteen kehittämisen osalta suunnitelmat pitkällä tulevaisuudessa.

Mitä tulisi osata?

Eventillaa koodataan PHP:lla ja Typescriptillä, tietokantana käytetään PostgreSQL:ää. Käyttöliittymä on selainpohjainen ympäristö, jonka toteutuksessa käytämme HTML, CSS, Javascript sekä REACT -tekniikoita. Kehitys- ja tuotantoympäristössä käytämme GNU/Linux-palvelimia ja GIT-versiohallintaa. Tehtävässä on myös eduksi kokemus REST-rajapinnoista. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta sovelluskehityksestä, edellä mainituista spekseistä sekä hyvä suomenkielen taito. Halu kehittyä ja oppia uutta on meille kuitenkin tärkeämpää kuin kaikkien käyttämiemme tekniikoiden täydellinen tunteminen. 

Mitä tarjoamme?

Eventillalla vallitsee rento työkulttuuri, jossa osaajiin luotetaan ja jokainen saa tehdä työnsä parhaaksi katsomallaan tavalla. Meillä ei työn onnistumista mittaa kellokortit ja kaikki asiantuntijamme työskentelevät joustavin työajoin. Voit työskennellä toimistollamme Oulussa tai etänä mistä tahansa päin Suomea mihin nettiyhteys yltää. Palkan lisäksi tarjoamme toiveidesi mukaiset työvälineet, liikunta- ja kulttuuriedun, polkupyöräedun sekä vakuutukset töihin ja vapaa-ajalle. EventillaCrew on rento porukka, joka kokoontuu yhteen paitsi iltapäivien kahvitauoille myös moneen muuhun hauskaan työpäivien ulkopuolella.

Tarjoamme kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen vakavaraisessa kasvuyrityksessä, jonka tuote on asiakkaidemme liiketoiminnan keskiössä ratkaisemassa heidän päivittäisiä haasteitaan jo yli 10 vuoden ajan. 

Miten hakea?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus 30.6. mennessä osoitteeseen careers@eventilla.com. Olethan ripeä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus on sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eventillan CTO Markus Haataja numerosta +358 40 582 0957 tai sähköpostilla markus@eventilla.com

Pssst. Jäitkö miettimään riittääkö kokemuksesi täyttämään nämä saappaat? Hae rohkeasti, sillä kasvuyrityksenä meillä tiimissä aina tilaa tulevaisuuden talenteille. 😊