Tapahtumanhallinnan lisäosa Hubspotiin

Eventilla on tapahtumanhallinnan työkalu verkossa. Integroimalla Eventillan tapahtumanhallinnan Hubspotiin, voit automatisoida tapahtumat osaksi markkinointia ja niiden datan suoraan asiakkuudenhallintaan.

  Hubspot-integraatio Eventillaan

  Eventilla-integraation avulla luot saumatonta markkinointia ja keräät tärkeät kontaktit talteen. Yhteys Eventillan ja Hubspotin välillä tuo tapahtumiesi osallistujadatan markkinointikäyttöön ja myyntiliidit sekä muut kontaktit suoraan oikeaan järjestelmään. Viestintä on aina brändisi näköistä ja se toimitetaan yrityksesi osoitteista. Eventilla-sovellus on helppo ottaa käyttöön Hubspotin kanssa.
  • Osallistujadata suoraan Hubspotiin
  • Myyntiliidit myynnin CRM-järjestelmään
  • Osallistumisdata rikastaa CRM-rekisteriä Älykkäämmät markkinoinnin automaatiot
  • Kohdennus tapahtumatietojen perusteella
  • Yhtenäiset tapahtumat ja viestintä
  • Saumaton osallistujakokemus

  Kuinka Eventilla tehostaa työkalupakkiasi?

  Itsessään Eventillan käyttö mahdollistaa kaiken tapahtumanhallintaasi: ilmoittautumiset, maksut, jonotuslistat, pääsyliput QR-koodeilla, mobiilisovelluksen ja osallistujatodistukset – kaikki brändisi ilmeen mukaisesti.

  Lisäksi Eventilla toimii puuttuvana palasena asiakkuudenhallintajärjestelmäsi sekä kolmannen osapuolen järjestelmän välillä. Integraatio yhdistää tapahtumanhallinnan, markkinoinnin automaatiot ja asiakkuudenhallinnan sekä kolmannen järjestelmän (kuten webinaarien tai taloushallinnon ohjelmiston). Näin saat Eventillan hyödyt myös muihin järjestelmiin. Kaikki data tehokkaasti käytössä, oikeassa paikassa!

  Tapahtumat osaksi markkinointia

  Hubspot-integraation avulla tärkeät yhteystiedot siirtyvät tapahtumastasi suoraan Hubspotiin ilman turhaa manuaalista työtä. Hubspot-lisäosa varmistaa, että myyjät löytävät tärkeät myyntiliidinsä, eivätkä kontaktit jää hyödyntämättä.

  Hio markkinoinnin automaatioistasi täydellinen putki aina tapahtumakutsuista uudelleenmarkkinointiin saakka. Eventillan integraatio Hubspotiin tuo kontaktit suoraan oikeaan järjestelmään. Automaatioiden avulla varmistat, että viestintä jatkuu saumattomasti.

  Älä maksa turhista lisensseistä – Eventillan markkinointi-integraatioiden avulla saat oikeat järjestelmät käyttöön niitä tarvitseville. Tapahtumanhallinnassa työskentelevien ei tarvitse käyttää CRM-rekisteriä ja myyjät saavat tarvitsemansa liidit ja tiedot suoraan Hubspotiin.

  Eventillan ominaisuudet

  Luo kohderyhmällesi onnistuneita kokemuksia hyödyntämällä Eventillan lukuisia ominaisuuksia.

  Lue lisää

  Muut integraatiot

  Eventillan integraatioilla rikastat niin taloushallinnon, markkinoinnin kuin CRM:n dataa.

  Lue lisää

  Kehittäjälle

  Eventilla on tietoturvallinen pilvipalvelu, jossa on modernit rajapinnat.

  Lue lisää

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

  Asiantuntijanasi palvelee

  Tuuli Mikkola

  Sales Director

  Pyydä esittely