Henkilöstötapahtumat

Työhyvinvointia tapahtumista

Onnistuneet henkilöstötapahtumat parantavat työhyvinvointia ja luovat virkeää yrityskulttuuria. Pikkujoulujenkin järjestäminen vaatii organisointia, mitä helpottaa toimiva tapahtumanhallinnan työkalu. Eventillan avulla viestit ja keräät ilmoittautumiset brändisi näköisellä tavalla.

Henkilöstötapahtumat Eventillalla

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa oman yrityksesi näköisen tapahtumasivun, kutsut, ilmoittautumisen ja viestinnän – kaikki samassa työkalussa.

Pikkujoulut ja tyky-päivät

Kohdenna ja automatisoi brändisi mukaista viestintää työntekijöillesi. Yrityksesi näköinen tapahtumasivu ohjeistaa työntekijöitä henkilöstötapahtuman ajankohdasta, sijainnista ja muusta tärkeästä.

Helppokäyttöinen ilmoittautumislomake kerää osallistujien tiedot yhteen paikkaan. Voit mahdollistaa osallistujan omien tietojen muokkaamisen, joten peruutuksen voi hoitaa itse. Järjestelmään tallentuu dataa tilaisuuksista, joihin työntekijä on osallistunut, minkä avulla voidaan seurata esimerkiksi koulutusten suorittamista. Voit muokata ilmoittautumislomaketta ja tiedustella esimerkiksi mihin TyKy-päivien ohjelmanumeroon henkilö osallistuu. Koosta tiedoista haluamasi raportit ja automatisoi niiden lähettäminen eteenpäin.

Omien työntekijöidesi palaute on arvokasta. Eventillan palautekyselytyökalua voit hyödyntää myös esimerkiksi työhyvinvoinnin mittaamiseen. Kattavat ja automatisoitavat raportit koostetaan helposti ja nopeasti.

”Käytämme Eventillaa kaikkeen henkilöstötoimintaan, kuten kesäjuhlille ilmoittautumiseen. Järjestelmä on käytössä myös asiakastapahtumissamme. On kätevää, että samassa näkymässä voi hallinnoida usean eri organisaation erilaisia tapahtumia, meidän tapauksessamme esimerkiksi henkilöstön viihdetapahtumia tai Hong Kongin yksikön asiakastapahtumia.”

Fanni Mäki

Liana Technologies

Vinkki henkilöstötapahtumiin

“Eventillalla on monia käyttötarkoituksia. Itse käytämme järjestelmää kaikkiin Eventillan kokoontumisiin, henkilöstökyselyihin sekä sisäiseen markkinointiin ja viestintään – olipa sitten kyse pikkujouluriennoista tai työhyvinvoinnin mittaamisesta.”

Pekka Eventillalta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Account Director

Varaa demo