Kurssit ja koulutukset

Kurssien ja koulutusten hallinta Eventillalla

Kurssien ja koulutusten hallinta on tarkkaa työtä, missä on avuksi toimiva järjestelmä. Eventillan kautta luot sujuvan ilmoittautumisprosessin, hallitset koulutustesi osallistujatiedot sekä lähetät koulutustodistukset ja -sertifikaatit kurssin jälkeen.

Koulutustenhallinta

Eventilla on helppokäyttöinen koulutustenhallintajärjestelmä verkossa. Järjestelmä mahdollistaa koulutuksellesi oman koulutussivun, kutsut, ilmoittautumisen, viestinnän ja osallistujatodistukset – kaikki tietysti oman brändisi mukaisesti.

Eventillan avulla tuot koulutuksesi suoraan verkkosivuillesi, joko koulutuskalenterina tai -listauksena. Markkinoinnissa hyödynnät helposti luotavaa koulutussivua, joka antaa osallistujalle kaiken tarvittavan tiedon koulutuksesta. Koulutussivulla osallistuja ilmoittautuu tai maksaa osallistumismaksun. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen lähetät automatisoidusti koulutuslinkin etäkoulutukseen tai QR-koodin paikan päällä tehtävää rekisteröimistä varten.

Eventillan avulla jaat osallistujillesi brändisi näköiset sertifikaatit ja todistukset koulutukseen osallistumisesta – automatisoidusti ja kohdennetusti. Osallistujatiedot kirjautuvat Eventillaan joko QR-koodien avulla EventillaApp-sovelluksella tai webinaari-integraation avulla käytössä olevasta webinaarijärjestelmästä.

Hyödynnä osallistujien antamaa palautetta koulutustesi kehittämisessä. Raportit koostetaan haluamistasi tiedoista ja voidaan automatisoida lähetettäväksi oikeille tahoille. Palautekyselyn yhteydessä voit lähettää osallistujille koulutuksen materiaalit.

Miksi koulutustenhallinta?

Koulutustenhallintajärjestelmä tuo koulutusten ja kurssien järjestäjälle monia konkreettisia hyötyjä. Koulutustenhallinta nopeuttaa koulutusmateriaalien kuten koulutussivun ja -kalenterin luontia, mahdollistaa erilaiset viestintäautomaatiot ja tekee palautteen keräämisestä koulutuksen jälkeen mutkatonta.

Koulutustenhallintajärjestelmä on myös helppo integroida muihin käytössä oleviin järjestelmiin kuten webinaarijärjestelmään, CRM-järjestelmään tai taloushallinnonjärjestelmään.

Säästä aikaa kopioimalla koulutuskokonaisuuksia

Muutamalla klikkauksella kopioit toistuvat koulutukset ja niiden viestinnän, raportit ja palautekyselyt tuleville päivämäärille.

Automatisoi koulutusviestintä etukäteen

Varmista osallistumisen helppous etukäteen ajastetun koulutusviestinnän avulla. Lähetä vahvistusviestit ja muistutukset sekä tarvittavat ohjeistukset koulutuksen osallistujille.

Tuo koulutuksesi verkkosivuillesi

Tuo joko kaikki tai valitsemasi koulutukset suoraan osaksi verkkosivujasi. Mahdollista osallistujalle koulutusten etsiminen esimerkiksi paikkakunnan mukaan.

Kirjaa läsnäolotiedot ja kohdenna viestintä

Lähetä osallistumistodistus ja palautekysely vain koulutuksessa läsnäolleille. Läsnäolotietoja voit hyödyntää myös jatkokurssien markkinoinnissa!

Integroi koulutustenhallinta muihin järjestelmiin

Webinaari-integraatio helpottaa etäkoulutusten järjestämistä ja integraatio laskutusjärjestelmään luo osallistujien laskut automaattisesti.

Hallitse maksullisten koulutusten budjettia

Eventillan budjetointityökalu mahdollistaa koulutuksen kulu- ja tulorakenteen tarkan ennakoinnin, eikä lukujen naputteleminen muihin järjestelmiin vie kallisarvoista aikaa.

Asiakkaalta kuultua

”Järjestämme vuodessa useita koulutuksia. Eventilla tarjoaa meille helppokäyttöisen järjestelmän, jonka avulla säästämme aikaa. Arvostamme erityisesti Eventillan kykyä hoitaa koulutukset kokonaisuutena. Ilmoittautumiset, todistukset, palautekyselyt ja asiakasrekisteri ovat hallittavissa helposti. Eventilla on mainio järjestelmä.”

Anne-Maarit Hyvönen

Kiilto

Vinkki koulutuksiin

”Jos koulutuksesi sisältää ryhmätöitä tai muuta verkostoitumista, sinun kannattaa tulostaa osallistujille nimikyltit, jotka saat Eventillan kautta. Nimikyltit luodaan samaan brändi-ilmeeseen kuin koulutussivu ja osallistumistodistukset, joten koko koulutuksen ulkoasu säilyy yhtenäisenä. Voit myös kannustaa osallistujia verkostoitumaan LinkedInissä nimikylttejä hyödyntäen.”

Tuuli Eventillalta

Hinnasto

Single Event

Kun haluat järjestää yksittäisen laadukkaan koulutuksen tai tapahtuman.

Hinta alkaen
990
Valitse!
Suosituin

Business

Kun järjestät useamman koulutuksen vuodessa ja haluat tehdä sen helposti.

Hinta alkaen
298 / kk
Valitse!

Enterprise

Kun tarvitset enemmän: ala-tilejä, käyttäjiä ja kustoimoituja ominaisuuksia.

Hinta alkaen
498 / kk
Valitse!

Asiakkaiden rakastama koulutustenhallinnan kumppani

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Account Director

Varaa demo