Kurssit ja koulutukset

Kurssit ja koulutukset Eventillalla

Kurssien ja koulutusten järjestäminen on tarkkaa työtä, missä on avuksi toimiva tapahtumanhallinnan järjestelmä. Eventillan kautta luot sujuvan ilmoittautumisprosessin, osallistumistodistukset ja -sertifikaatit sekä jaat tarvittavat materiaalit jälkikäteen.

Tapahtumanhallinta koulutuksissa

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa koulutuksellesi tapahtumasivun, kutsut, ilmoittautumisen, viestinnän ja osallistujatodistukset – kaikki tietysti oman brändisi mukaisesti.

Markkinoi koulutusta näköiselläsi tapahtumasivulla, joka kertoo osallistujalle tietoja koulutuksesta. Samalla osallistuja ilmoittautuu mukaan tai maksaa osallistumismaksun. Käytä tapahtumakalenteria tai listausta, josta osallistuja näkee koko kurssitarjonnan. Automatisoitavan ilmoittautumisvahvistuksen QR-koodi skannataan koulutukseen saapumisen yhteydessä.

Eventillan avulla jaat osallistujillesi brändisi näköiset sertifikaatit ja todistukset koulutukseen osallistumisesta – automatisoidusti ja kohdennetusti.

Hyödynnä osallistujien antamaa palautetta palautekyselytyökalun avulla. Raportit koostetaan haluamistasi tiedoista ja voidaan automatisoida lähetettäväksi oikeille tahoille. Palautekyselyn yhteydessä voit lähettää osallistujille koulutuksen materiaalit.

”Järjestämme vuodessa useita koulutuksia. Eventilla tarjoaa meille helppokäyttöisen järjestelmän, jonka avulla säästämme aikaa. Arvostamme erityisesti Eventillan kykyä hoitaa tapahtumat kokonaisuutena. Ilmoittautumiset, todistukset, palautekyselyt ja asiakasrekisteri ovat hallittavissa helposti. Eventilla on mainio järjestelmä.”

Anne-Maarit Hyvönen

Kiilto

Vinkki koulutuksiin

”Jos koulutuksesi sisältää ryhmätöitä tai muuta verkostoitumista, sinun kannattaa tulostaa osallistujille nimikyltit, jotka saat Eventillan kautta. Nimikyltit luodaan samaan brändi-ilmeeseen kuin tapahtumasivu ja osallistumistodistukset, joten koulutuksesi ulkoasu säilyy yhtenäisenä. Voit myös kannustaa osallistujia verkostoitumaan LinkedInissä nimikylttejä hyödyntäen.”

Marjo Eventillalta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

    Asiantuntijanasi palvelee

    Tuuli Mikkola

    Account Director

    Varaa demo