Webinaarit

Kuinka järjestän webinaarin?

Integroimalla Eventillan webinaarijärjestelmääsi keräät webinaarin ilmoittautumiset, luot tapahtumalle verkkosivun ja viestit osallistujille täysin brändisi mukaisesti. Tutustu, kuinka saat webinaaristasi kaiken irti Eventillan avulla.

Webinaarin hallinta Eventillalla

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa webinaarille tai muulle tapahtumallesi brändisi mukaisen verkkosivun, kutsut, ilmoittautumisen ja viestinnän.

Tyyliisi sopiva tapahtumasivu kerää yhteen webinaarisi tärkeimmät tiedot, kuten alkamisajankohdan ja ohjeet yhteyden avaamiseksi. Tapahtumasivulla osallistuja ilmoittautuu mukaan ja maksaa osallistumismaksun, mikäli webinaarisi on maksullinen. Osallistuja saa ilmoittautumisesta vahvistusviestin, jossa on henkilökohtainen liittymislinkki. Linkin avulla tiedät, ketkä ilmoittautuneista olivat paikalla webinaarissasi.

Eventillan kautta lähetät ja kohdennat täysin brändisi ilmeen mukaista viestintää organisaatiosi sähköpostiosoitteesta. Kutsut, ilmoittautumisvahvistukset ja muistutusviestit voidaan automatisoida lähteväksi haluamanasi ajankohtana, joten voit vain keskittyä webinaarisi pitämiseen. Eventillan avulla varmistat myös oikeat kieliversiot viestinnässäsi.

Eventillan integraatio webinaarijärjestelmään mahdollistaa osallistujadatan siirtymisen oikeaan paikkaan sekä brändisi mukaisen ulkoasun. Voit myös yhdistää webinaarin tapahtumakalenteriisi ja siirtää tietoa kolmanteen järjestelmään, kuten markkinoinnin automaatioihin.

”Eventillan webinaari-integraatio auttoi koulutustemme siirtämisessä verkkoon, kun fyysiset tapahtumat peruttiin poikkeustilan vuoksi keväällä 2020. Osallistujatiedot siirtyivät vaivattomasti GoToWebinar-järjestelmään, joten yllättäen tullut muutos ei aiheuttanut kummempia lisätöitä. Järjestelmän kautta myös viestimme osallistujille tapahtumaan tulleista muutoksista.”

Jouni Junkkaala

Veronmaksajat

Vinkki webinaareihin

“Webinaaria järjestäessäsi sinun kannattaa rakentaa webinaaristudio, jotta äänen- ja kuvanlaatu pääsevät oikeuksiinsa. Kuvaamalla verkkotapahtumasi aina samassa ympäristössä luot niille oman ilmeen, jonka katsojasi tunnistavat. Suosittelemme integroimaan Eventillan webinaarisovellukseesi, jotta saat kaiken hyödyn irti molemmista järjestelmistä.”

Markus Eventillalta

Lue vinkkimme verkkotapahtumien järjestämiseen

Webinaari-integraatioita

Zoom

Online-kokoukset ja webinaarit.
Lue lisää

WebinarJam

Helppokäyttöinen webinaarialusta.

GoToWebinar

Webinaarijärjestelmä.
Lue lisää

Microsoft Teams

Tiimityöskentely ja online-kokoukset.
Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

    Asiantuntijanasi palvelee

    Markus Liimatainen

    Account Manager

    Sovi demo