Jäsentapahtumat

Tapahtumanhallinta jäsentapahtumissa

Tapahtumat ovat järjestö- ja liittotoiminnan keskiössä, luomassa loistavaa jäsenkokemusta. Helpota järjestäjien ja vapaaehtoisten työtaakkaa toimivalla tapahtumanhallinnan työkalulla, joka muuntuu moneen käyttötarkoitukseen.

Tapahtumanhallinta järjestölle

Helppokäyttöinen tapahtumanhallinta jäsentapahtumiin

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa järjestöllesi teidän ilmeen mukaisen tapahtumakalenterin, tapahtumasivun, kutsut, ilmoittautumisen ja tapahtumaviestinnän. Ilmoittautuminen voidaan rajoittaa vain jäsenistölle jäsenrekisteri-integraation avulla ja myös tapahtumamaksut on helppo kerätä suoraan Eventillalla.

Tapahtumalistaus Eventillassa

Tapahtumanhallintajärjestelmä

Miksi tapahtumanhallinta?

Tapahtumanhallintajärjestelmä tuo jäsentapahtumien järjestäjille monia konkreettisia hyötyjä. Tapahtumanhallinta nopeuttaa tapahtumamateriaalien kuten tapahtumasivun ja -kalenterin luontia, mahdollistaa erilaiset viestintäautomaatiot ja tekee palautteen keräämisestä tapahtumien jälkeen mutkatonta.

Tapahtumanhallintajärjestelmä on myös helppo integroida muihin käytössä oleviin järjestelmiin kuten jäsenrekisteriin tai taloushallinnon järjestelmään.

Jäsentapahtumat

Järjestä jäsenistöllesi mieleenpainuvia tapahtumia vaivattomasti. Eventillalla hallitset live ja etätapahtumat, rajatun porukan pienemmät kokoontumiset ja suuret valtakunnalliset jäsentapahtumat. Tapahtumien luominen on helppoa – sen kun täytät tarvittavat tiedot paikoilleen yksinkertaisessa käyttöliittymässä!

  • Vastaanota ilmoittautumiset ja hallinnoi henkilötiedot turvallisesti
  • Jaa tapahtumaraportit myös Eventillan ulkopuolisille
  • Kirjaa läsnäolotiedot ja seuraa jäsenistön osallistumisaktiivisuutta

Aina oman ilmeenne mukaan

Tapahtumat ovat järjestöille tärkeä osa oman toiminnan markkinointia ja uusien jäsenten tavoittamista. Eventillan avulla tapahtumanne ovat oman brändinne mukaisia aina verkko-osoitetta myöden – ei Eventilla logoja tai mainintoja missään.

  • Tapahtumakalenteri verkkosivuille
  • Myös tapahtumaviestintä brändättynä – ja ajastettuna etukäteen
  • Koko tapahtumaprosessi oman ilmeenne mukaan

Räätälöity käyttökokemus

Eventillan käyttö räätälöidään yksilöllisesti, järjestön tarpeiden mukaisesti. Käyttöliittymä toimii niin pääjärjestön toimistolla, kuin aluekohtaisilla luottamusmiehillä tai vapaaehtoisilla. Käyttöoikeuksia muokkaamalla käyttöliittymästä voidaan piilottaa ja näyttää lisää toimintoja.

Tyylikäs, viimeistelty tapahtumasivu ja ilmoittautumisen helppous ovat tässä avainasemassa.

Aleksi Helander Aleksi HelanderBusiness Insight Group, Martech Nordic

Ominaisuudet

Eventilla jäsentapahtumien hallintaan

Tapahtumakalenteri jäsentapahtumille

Tuo joko kaikki tai valitsemasi jäsentapahtumat suoraan osaksi verkkosivujasi. Mahdollista osallistujalle tapahtumien suodattaminen esimerkiksi paikkakunnan mukaan.

Vastaanota tapahtumamaksut tai kerää laskutustiedot

Vastaanota tapahtumamaksut verkko-, luottokortti- tai mobiilimaksuina ja kerää laskutustiedot muototarkistetuin kentin. Hallitse tapahtumien budjettia Eventillan budjetointityökalun avulla reaaliajassa.

Automatisoi tapahtumaviestintä etukäteen

Varmista korkea osalllistumisprosentti tapahtumiisi ajastamalla ilmoittautuneille kohdennettuja muistutusviestejä sekä muuta viestintää!

Tapahtumapohjat nopeaan tapahtumien luomiseen

Pääkäyttäjät voivat luoda valmiita tapahtumapohjia eri käyttötarkoituksiin. Näin tapahtumien luominen on helppoa ja nopeaa riippumatta siitä, kuinka usein Eventillaa tulee käytettyä!

Integroi tapahtumanhallinta jäsenrekisteriin

Jäsenrekisteri-integraation avulla varmistat, että vain järjestösi jäsenet pääsevät ilmoittautumaan tapahtumiin. Samalla rikastat rekisterin dataa osallistumistiedoilla.

Eventilla Lite paikallisjärjestöille ja alajaostoille

Kevyempään käyttöön soveltuva Eventilla Lite sopii hyvin tilanteisiin, jossa kaikkein monipuolisimpia tapahtumanhallinnan ominaisuuksia ei tarvita käyttöön.

Vinkki jäsentapahtumiin

”Muista yhdistyksesi aktiivisimpia jäseniä vaikkapa joulutervehdyksellä. Integroimalla jäsenrekisterisi Eventillaan voit nähdä kuinka moneen tapahtumaan jäsenesi ovat osallistuneet.”

Tuuli Eventillalta

Valitse jäsentapahtumillenne sopiva pakettti

Single Event

Kun haluat järjestää yksittäisen laadukkaan tapahtuman.

Hinta alkaen
990
Ota yhteyttä!

Business

Kun järjestät useamman tapahtuman vuodessa ja haluat tehdä sen helposti.

Hinta alkaen
298 / kk
Ota yhteyttä!

Enterprise

Kun tarvitset enemmän: ala-tilejä, käyttäjiä ja kustomoituja ominaisuuksia.

Hinta alkaen
498 / kk
Ota yhteyttä!

Asiakkaiden rakastama tapahtumanhallinnan kumppani.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Markus Liimatainen

Account Manager

Varaa demo