Kehittäjälle

Eventilla kehittäjälle

Eventilla on tietoturvallinen pilvipalvelu, jossa on modernit rajapinnat. Kehittäjälle tärkeimmät tiedot on listattu tällä sivulla.

Ajantasaista tekniikkaa

Eventilla on oman in-house -kehittäjätiimimme tekemä ja ylläpitämä palvelu. Kun kaikki tekijät ovat talossa, voimme reagoida nopeasti ja kehittää tuotettamme asiakkaiden tarpeisiin.
  • REST JSON API
  • EU / ETA alueen palvelimet
  • CSS pääsy sivupohjiin
  • 24/7/365 system monitoring

Koko tapahtumatieto hyödynnettävissä

Eventilla tarjoaa kaiken tapahtumadatan rajapinnan kautta käytettäväksi kolmansien osapuolien järjestelmissä. Valmiit integraatiomme ovat nopeasti otettavissa käyttöön ja avustamme myös omien integraatioiden käyttöönotossa mielellämme.

Eventillan integraatiot

WordPress-plugin

Syötteet ja webhookit

Mikäli kohdejärjestelmä tukee valmiiksi jo XML- tai RSS-syötteitä, voidaan Eventillasta tuoda suoraan syötteen avulla tapahtumatietoa esimerkiksi markkinointisivustolle. Myös valmiita kalenterinäkymiä voidaan hyödyntää upottamalla ne sivustolle.

Eri toiminnoista (esimerkiksi ilmoittautuminen, peruminen, sisäänkirjaus) on myös tarjolla webhookit, joiden avulla voidaan käynnistää toimintoja muualla välittömästi toiminnon tapahtuessa. Esimerkiksi reaaliaikainen laskutustietojen haku ilmoittautumisen jälkeen tai osallistumisen tallentaminen jäsenrekisteriin.

Talk to a fellow techie?

Ota yhteyttä, niin tekninen tiimimme vastaa sinulle suoraan.