Eventilla tapahtumakalenteri

Kerää kaikki tapahtumasi yhteen selkeään kalenterinäkymään. Kalenterissa näkyvien tapahtumien hallinta on yksinkertaista, ja se pysyy ajantasalla automaattisesti. Voit myös luoda itsellesi monta erillistä kalenteria eri kohderyhmiä tai tapahtumatyyppejä varten.

Kalenterin hyödyt

Eventilla kalenterissa on kuukausinäkymän lisäksi mahdollista tarkastella tapahtumia listauksena tai ruudukon kuvina. Saumattomasti mukautuva kalenteri innostaa ilmoittautumaan ja viestii tapahtumiesi laadusta.

Eventillasta on helposti hallittavissa mitkä tapahtumat kalenterissa näkyvät ja mitkä eivät. Voit yksinkertaisesti valita esimerkiksi julkaista kalenteriin ulkoiset tapahtumasi, eikä sisäisten tapahtumien näkymistä julkisena kaikille tarvitse varoa.

Kalenterin käyttäjä voi suodattaa näkyviin vain ne tapahtumat, joita hän haluaa tarkastella. Suodattimia voivat olla vaikkapa tietyt paikkakunnat tai pelkästään virtuaaliset tapahtumat.

Joskus tapahtumat on hyvistä suodatusmahdollisuuksista huolimatta selkeintä julkaista eri kalentereissa. Myös tämä onnistuu helposti, ja tapahtumien jako eri kalentereihin onnistuu suoraan Eventillasta tapahtuman luomisen yhteydessä.

Tutustu kalenterin ulkoasuihin

Eventillan ominaisuudet

Luo kohderyhmällesi onnistuneita kokemuksia hyödyntämällä Eventillan lukuisia ominaisuuksia.

Lue lisää

Muut integraatiot

Eventillan integraatioilla rikastat niin taloushallinnon, markkinoinnin kuin CRM:n dataa.

Lue lisää

Kehittäjille

Eventilla on tietoturvallinen pilvipalvelu, jossa on modernit rajapinnat.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!