Kansainväliset tapahtumat

Eventilla maailmalla

Hyödyntämällä Eventillaa kansainvälisissä tapahtumissasi varmistat oikeat kieliversiot, kansainväliset maksutavat ja brändisi näköisen tunnistettavan viestinnän.

Kansainvälinen tapahtumanhallinta Eventillalla

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä soveltuu myös kansainvälisiin tapahtumiin ja mahdollistaa tapahtumallesi verkkosivun, kutsut, ilmoittautumisen ja viestinnän – yhtenäisen brändisi mukaisesti.

Tapahtumasivu mahdollistaa useita kieliversioita ja informoi osallistujia esimerkiksi reittiohjeiden avulla. Samalla sivulla osallistuja ilmoittautuu tai maksaa pääsylipun. Eventilla tukee myös kansainvälisiä maksutapoja. Ilmoittautumisen yhteydessä voit tiedustella esimerkiksi ruokavalion tai lisämaksullisten palveluiden käytöstä.

Ilmoittautumisen jälkeen osallistuja saa välittömästi vahvistusviestin sähköpostitse tai tekstiviestitse. Viesti sisältää QR-koodin, joka skannataan sisäänpääsyn yhteydessä. Skannaamiseen käytetään Eventilla-sovellusta, mikä vähentää turhaa jonottamista.

Palautteen kysyminen on tärkeää, jotta voit tehdä seuraavasta tapahtumastasi vieläkin paremman ja puuttua mahdollisiin epäkohtiin. Eventilla Surveysin avulla saat helposti koostettua tärkeimmät kehut ja kehitysideat raportteihin ja automatisoit niiden toimittamisen eteenpäin.

”Polar Bear Pitchingiin saapuu vieraita ympäri maailman. Lippuja on helppo myydä ulkomaille ja viestintä kansainvälisille yleisöille on vaivatonta. Apu on aina puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Tapahtuman kasvaessa Eventilla on halunnut kehittyä kanssamme ja tukenut meitä mm. viestinnässä.”

Mia Kemppaala

Polar Bear Pitching

Vinkki kansainvälisiin tapahtumiin

“Kansainvälisissä tapahtumissa tulee tietysti huomioida erilaiset kulttuurierot sekä mahdolliset kielimuurit. Eventillan kautta mahdollistat osallistujille oikeat kieliversiot ja viestit samalla kielellä kuin ilmoittautuminen on tehty. Huomioi tapahtumasivulla myös mahdolliset aikaerot. On myös kohteliasta opastaa kauempaa saapuvia esimerkiksi hyvistä majoitusvaihtoehdoista.”

Minna Eventillalta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

    Asiantuntijanasi palvelee

    Markus Liimatainen

    Account Manager

    Varaa demo