Tapahtumanhallinta Eventillalla

Tapahtumanhallinta verkossa Tapahtumanhallinta verkossa

Tapahtuman järjestäminen vaatii paljon työtä. Siksi Eventilla on tukenasi koko tapahtuman elinkaaren ajan. Toimiva tapahtumanhallintajärjestelmä jättää sinulle aikaa keskittyä olennaiseen silloin, kun turhille kommelluksille ei ole tilaa.

Tapahtumanhallinta

Automatisoi tapahtumaprosessi tapahtumahallinnan työkalulla

Tapahtumahallintaan liittyy paljon taustatyötä ja aikataulut ovat usein kiireisiä. Toimivalla tapahtumanhallinta työkalulla rakennat pitkälle automatisoidun tapahtumaprosessin. Tapahtumakalenteri, ilmoittautumsisivut ja -lomakkeet, osallistujatietojen hallinta sekä tapahtumaviestintä kaikki samasta helppokäyttöisestä työkalusta.

Tapahtumanhallinta ennen tapahtumaa

Tapahtumasivuilta ilmoittautumaan

Ennen tapahtumaa Eventilla mahdollistaa tapahtumien tuomisen omille verkkosivuille tapahtumakalenterina tai -listauksena. Jokaiselle tapahtumalle on helppo rakentaa oma, tyylikäs tapahtumasivu sekä täysin kustomoitava ilmoittautumislomake. Myös kutsujen lähettäminen onnistuu automatisoidusti ja ilmoittautumisten kertymistä on vaivatonta seurata reaaliaikaisilta raporteilta tapahtumanhallintajärjestelmästä.

Automaattinen tapahtumakalenteri

Tapahtumahallinnan avulla tuot tapahtumasi verkkosivullesi tapahtumakalenterin tai tapahtumalistauksen muodossa. Verkkosivuille nousevat tapahtumat valitaan tapahtumanhallinnan työkalussa, joten sisäisetkin tapahtumat on mahdollista organisoida Eventillalla.

 • Tapahtumat suoraan omille verkkosivuille
 • Mahdollisuus useisiin eri tapahtumakalentereihin
 • Suodatukset kalenterissa esimerkiksi paikkakunnan mukaan

Tyylikäs tapahtumasivu

Tapahtumahallinnan työkalun avulla luot tapahtumasivun muutamassa minuutissa täyttämällä tapahtuman tiedot yksinkertaisessa käyttöliittymässä. Tapahtumasivun välilehdille lisäät tiedot tapahtuman ohjelmasta ja esiintyjien esittelyt ilman, että tapahtumasivu venyy liian pitkäksi.

 • Tapahtumasivu aina oman brändinne mukaan
 • Valittavissa useita erilaisia teemoja
 • Helppo ilmoittautujalle ja tapahtuman järjestäjälle

Kustomoitu ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomakkeella kysyt osallistujilta turvallisesti kaikki tarvittavat tiedot. Tapahtumanhallintajärjestelmämme mahdollistaa niin ilmaisten kuin maksullistenkin tapahtumien järjestämisen, ja lomakkeen kysymykset on täysin kustomoitavissa kulloisenkin käyttötarpeen mukaan.

 • Aina kustomoitu ilmoittautumislomake
 • Ehdolliset kysymykset, lisämaksulliset osuudet ja muut juuri tapahtumiin tärkeät ominaisuudet
 • Niin monta osallistumistyyppiä ja ilmoittautumislomaketta kuin on tarpeen

Tapahtumanhallinta tapahtuman aikana

Sisäänpääsy ja läsnäolotiedot

Eventillan mobiiliapplikaatiolla EventillaAppilla kirjaat osallistujat kätevästi läsnäolleiksi. EventillaApp toimii kaikissa älypuhelimissa ja kuuluu maksutta jokaiselle Eventilla-käyttäjälle. Tapahtumanhallinnan järjestelmä auttaa myös verkkotapahtumien läsnäolotietojen keräämisessä – monipuoliset webinaari-integraatiot tuovat tiedot suoraan verkkotapahtumasta.

QR-koodien lukemista EventillaAppin avulla.

Läsnäolotiedot tapahtumista

Livetapahtumissa ihmiset on vaivatonta kirjata sisään QR-koodillisten lippujen avulla. Verkkotapahtumissa läsnäolotietoja voidaan seurata linkkiseurannan tai webinaari-integraation avulla.

 • Lipunlukijasovellus kaikkiin älypuhelimiin
 • Läsnäolotiedot verkkotapahtumista helposti
 • Kohdenna tapahtumaviestintä läsnäolotietojen mukaan

Tapahtumanhallinta tapahtuman jälkeen

Tapahtumadatan hallinta ja tapahtumien jatkuva kehitys

Tapahtumista kertyvä data sisältää henkilötietoja, joten sen käsittelyyn on oltava tietoturvallinen tapahtumajärjestelmä. Mikäli osallistujatietoja tarvitsee jakaa Eventillasta eteenpäin, on tähän olemassa turvalliset, aikarajatut raportit. Tapahtuman jälkeen on myös tärkeää pyytää osallistujilta palautetta ja kehittää omia tapahtumia jatkuvasti saadun palautteen mukaan!

Tapahtumadata tietoturvallisesti

Tapahtuman hallinta järjestelmä mahdollistaa osallistujatietojen tietoturvallisen hallinnan juuri siihen käyttötarkoitukseen kehitetyssä järjestelmässä.

 • Jaa osallistujatietoja turvallisilla raporteilla
 • Suojaa henkilötiedot ja vie data integraatioilla oikeaan järjestelmään
 • Anonymisoi tarpeettomat tiedot automatisoidusti

Palautekysely ja jälleenmarkkinointi

Lähetä tapahtuman jälkeen palautekysely osallistuneille ja kehitä tapahtumiasi! Muista myös hyödyntää tapahtumista kertyvät yhteystiedot markkinoidessasi tulevia tapahtumiasi.

 • Palautekysely suoraan tapahtumanhallinnan järjestelmästä
 • Hyödynnä palaute ja muu kertynyt data kehittäessäsi tapahtumiasi!

Integraatiot

Tapahtumanhallinta vie datasi perille.

HubSpot
Pipedrive
Netvisor-logo
WordPressLiana

Tapahtumahallinta vie osallistujatiedot, talousdatan, verkkomaksut ja myynnin tärkeät prospektit sinne missä niitä tarvitaan – luotettavasti ja turvallisesti.

Aika laittaa tapahtumanhallinta kuntoon?

Muutakin kuin softa

Tapahtumanhallinta palveluna

Asiantuntijamme ovat rakentaneet tuhansia tapahtumaprosesseja tyytyväisille asiakkaillemme. Helppokäyttöiseen tapahtumanhallinnan työkaluun kuuluu henkilökohtainen käyttöönottoprosessi, jonka aikana varmistamme että saatte järjestelmästä juuri teille tärkeimmät ominaisuudet käyttöönne vaivatta. Järjestämme myös maksuttomia onlinekoulutuksia, joiden avulla pystymme kehittämään tapahtumanhallintaa yhdessä pitkäjänteisesti.

Joko aloitetaan?