Juhlat

Ilmoittautumiset juhliin

Juhlien järjestelyt vievät aikaa ja muistettavaa riittää. Sujuvalla tapahtumanhallintajärjestelmällä vähennät työtaakkaasi ja luot toimivan tilaisuuden. Tee juhlista omannäköisesi ja yksilöi osallistujien kokemus kutsuista kiitosviesteihin, niin tilaisuudesta tulee ikimuistoinen.

Juhlien hallinta Eventillalla

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa juhliisi tapahtumasivun, kutsut, ilmoittautumisen ja viestinnän – kaikki haluamasi ilmeen mukaisesti, oli kyseessä sitten yrityksen vuosipäivät tai hääjuhla.

Pidä juhliesi kutsut, tapahtumasivu, muistutukset ja muu viestintä yhtenäisenä. Luo tapahtumallesi oma ilme tai pidä se yrityksesi brändin mukaisena. Kohdenna ja ajasta viestintää osallistujille ennen juhlia, niiden aikana tai jälkikäteen.

Ilmoittautuminen ja sisäänpääsy ovat ensikosketus juhliisi. Muotoile ilmoittautumislomake juuri tarpeidesi mukaan: voit esimerkiksi varmistaa osallistujien erikoisruokavaliot tai tarjota heille kyydityksen kotiin lisämaksusta, koska maksujen periminen onnistuu samalla sivulla.

Henkilökohtaisten QR-koodien avulla luot osallistujillesi yksilöidyn tapahtumakokemuksen. Eventilla auttaa sinua myös teemaasi sopivien nimikylttien koostamisessa, jotta juhlavieraasi voivat verkostoitua keskenään.

Vinkki juhliin

”Juhlien järjestelyissä ruoka on usein pääosassa. Ilmoittautumislomakkeella voit antaa osallistujien valita oman menunsa valmiista vaihtoehdoista. Lomakkeella voit myös tiedustella osallistujien ruokavaliorajoitukset etukäteen ja automatisoida tietojen lähettämisen suoraan catering-palvelulle.”

Minna Eventillalta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli MIkkola

Account Director

Varaa demo