Haemme tulevaisuuden kykyjä

Eventillalla kehitetään asiakkaidemme arkea aidosti helpottavaa tapahtumanhallinnan SaaS-palvelua. Rakastettu tuotteemme on käytössä tuhansilla asiakkailla, jotka ovat luoneet Eventillalla jo lähes satatuhatta tapahtumaa. Kasvun kiihtyessä meillä on iloksemme usein mahdollisuus palkata lisää huipputyyppejä niin tekniselle puolelle kuin myyntiinkin.
Haluatko hypätä mukaan #eventillacrew:hun?

Tsekkaa avoimet paikat sivun alaosasta ja hae mukaan!

Työntekijöitä kahvitauolla

Miten meillä työskennellään?

Joustava tapa tehdä töitä

Meillä jokainen vastaa omasta työstään ja työtavoistaan. Meillä eivät pomot hengitä niskaan tai valkoiset kaulukset ahdista aamuisin! Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön helpottavat arjen pyöritystä.

Ajantasaiset työvälineet

Työn sujuminen ei saa olla välineistä kiinni. Jokaiselle työntekijälle tarjotaan välineet hänen tarpeidensa ja toiveidensa mukaan.

Laaja tapaturma- ja terveysvakuutus

Jokainen #eventillacrew:n jäsen on vakuutettu laajalla tapaturmavakuutuksella joka on voimassa myös vapaa-ajalla.

Polkupyöräetu

Tiimin jäsenillä on mahdollisuus työsuhdepolkupyörään – joko sähköavusteella tai ilman. Pyörille on toimistolla myös lukittu varasto säilytystä varten.

Tyylikäs toimisto

Toimistomme on vasta remontoitu, ja tiloista löytyy kaikki mitä tarvitset. Alakerrassa meillä on pukuhuoneet suihkuilla sekä kuntosali, joita voit hyödyntää vapaasti.

Tiivis porukka

Eventillan toimistolla nauru raikaa ja kahvit porisee yhteisiä hetkiä varten. Huumori saattaa (joskus) olla huonoa, mutta sitä on. Töitä tehdään yhdessä ja lujasti, muttei liian tosissaan.

#eventillacrew Instagramissa

Avoimet paikat

Avoimet paikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avointa rekryhakua käynnissä. Mutta olemme aina kiinnostuneita juuri sinun taidoistasi. Lähetä avoin hakemus niin palataan asiaan.