Urheilutapahtumat

Urheilutapahtuman järjestäminen

Urheilutapahtumat keräävät usein laajan yleisön, minkä vuoksi onkin tärkeää varmistaa tapahtumanhallinnan toimivuus. Eventilla tarjoaa tapahtumasi näköisen ilmoittautumisen, lipunmyynnin ja sisäänpääsyn yhdessä työkalussa.

Urheilutapahtuma

Järjestä urheilutapahtuma vaivatta

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa urheilutapahtumallesi oman verkkosivun, erilaiset lipputyypit, ilmoittautumisten vastaanoton sekä tapahtumaviestinnän. Kaikki urheilutapahtuman materiaalit ovat tapahtuman brändin mukaisia, aina verkko-osoitetta myöten ja yhteistyökumppanien logot saadaan tyylikkäästi esille. Urheilutapahtuman järjestäminen on aina hetkistä työtä, jossa toimiva järjestelmä helpottaa valtavasti.

Tapahtumalistaus Eventillassa

Tapahtumanhallinta urheilutapahtumassa

Miten tapahtumanhallinta auttaa urheilutapahtuman järjestäjää?

Tapahtumanhallinta mahdollistaa urheilutapahtumalle kaikki digitaaliset materiaalit ilman koodaustaitoja. Täysin brändättävä tapahtumasivu, ilmoittautuminen ja tapahtumaviestintä antaa tapahtumasta ja järjestäjästä ammattimaisen kuvan sekä nostaa sponsorit tyylikkäästi esille. Tapahtumanhallinta tuo järjestävälle taholle monta hyötyä: samalla järjestelmällä voidaan ottaa vastaan sponsorien maksut, vapaaehtoisten ilmoittautumiset sekä osallistujien ilmoittautumiset itse tapahtumaan. Ja tietysti myös myydä liput yleisölle!

Urheilutapahtumasi näköistä viestintää suoraan sovelluksesta – automatisoituna ja kohdennettuna. Ohjaa osallistujat yksilöidylle tapahtumasivulle suoraan sosiaalisesta mediasta tai viestimällä henkilökohtaisesti. Osallistujalista voi olla julkinen, jotta kilpailijat pääsevät tutustumaan vastustajiinsa etukäteen.

Lipunmyynti ja maksut brändisi näköisellä tapahtumasivulla, jossa ei ole esillä kilpailevia tapahtumia. Luo alennuskoodeja tai lisämaksullisia palveluita valittavaksi.

Toimiva sisäänpääsy on tärkeää urheilutapahtumissa. Vahvistusviestin QR-koodi kulkee kätevästi taskussa ja mahdollistaa nopean sisäänpääsyn. Tapahtumanjärjestäjän maksuton EventillaApp-sovellus skannaa lipun hetkessä.

Eventilla on korvaamaton apu meidän melko haastavan ja monipuolisen tapahtumaprosessin toteuttamisessa.

Krista Karusalmi Krista KarusalmiSuomen Ekonomit

Vinkki urheilutapahtumiin

”Yleensä urheilutapahtumaan osallistujat haluavat maksaa kokonaan tai osittain liikuntaeduilla, joten tämä kannattaa huomioida ilmoittautumistilanteissa. Osallistumisoikeuden siirtäminen toiselle henkilölle tai seuraavaan tapahtumaan on myös hyvin yleistä, minkä vuoksi ilmoittautumisjärjestelmän tulisikin olla ketterä.”

Marjo Eventillalta

Ominaisuudet urheilutapahtumiin

Eventilla urheilutapahtumiin

Urheilutapahtuman lipunmyynti

Myy liput urheilutapahtuman osallistujille ja yleisölle samalla järjestelmällä. Ajasta hintaportaat ja luo alennuskoodeja sekä ryhmäilmoittautumisia helposti.

Oma brändi ja sponsorit esille

Urheilutapahtumissa brändillä on väliä – Eventillasta saat täysin brändätyn tapahtumakokemuksen, jossa sponsorit todella haluavat olla esillä!

Osallistujien Check-in

Kirjaa urheilutapahtuman osallistujat sisään maksuttomalla EventillaApp-sovelluksella älypuhelimella.

Reaaliaikaiset raportit

Seuraa reaaliajassa turvallisesti tapahtuman lipunmyynnin tilannetta tai osallistujien saapumista tapahtumapäivänä. Raportit on mahdollista jakaa myös järjestelmän ulkopuolelle vapaaehtoisten käyttöön.

Automatisoi viestintä etukäteen

Ajasta tapahtumaviestintä etukäteen ja kohdenna se osallistumistyypin mukaan. Ohjeista automaattisesti niin tapahtumaan töihin kuin urheilemaankin tulevia ja tee osallistumisesta helppoa.

Kehitä urheilutapahtumaasi

Lähetä osallistujille brändin mukainen palautekysely ja kehitä tapahtumaasi aina vain paremmaksi! Kaikki urheilutapahtuman data on säilössä tietoturvallisessa järjestelmässä seuraavaa kertaa varten.

Valitse sopiva paketti urheilutapahtumiisi

Single Event

Kun haluat järjestää yhden vakuuttavan tapahtuman.

alk.990€+ alv

Ota yhteyttä

Core

Kun haluat järjestää tyylikkäitä tapahtumia helposti.

alk.179€/kk + alv

Ota yhteyttä

Enterprise

Kun tarvitset enemmän – Eventilla kaikilla herkuilla

alk.598€/kk + alv

Ota yhteyttä

Asiakkaiden rakastama urheilutapahtumien kumppani.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Account Director

Sovi demo