Lipunmyyntijärjestelmä verkossa

Lipunmyynti tapahtumaan tai webinaariin

Eventillan avulla voit järjestää tapahtumasi lipunmyynnin. Lippujen myyminen ja ilmoittautumisten vastaanottaminen on helppoa monipuolisten maksuvaihtoehtojen sekä reaaliaikaisten raporttien avulla. Aina brändisi mukainen lipunmyyntijärjestelmä takaa myös yhtenäisen ja sujuvan asiakaskokemuksen osallistujille.

Lipunmyynti Eventillalla

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa tapahtumallesi brändisi mukaisen verkkosivun, kutsut, lipunmyynnin, ilmoittautumisen ja viestinnän – olipa se sitten verkossa tai livenä.

Lippujen myyminen verkossa onnistuu brändisi mukaisella tapahtumasivulla, jolla osallistuja voi valita erilaisista lipuista ja oheistuotteista, kuten VIP-paketit, early bird -alennukset tai ruokailuvaihtoehdot. Eventilla mahdollistaa verkkomaksut, laskutuksen tai muut maksuvaihtoehdot lipunmyyntiisi. Omalla tapahtumasivullasi hallitset tuotteita itse, eivätkä kilpailevat tapahtumat ole esillä.

Eventillan avulla lähetät ja kohdennat täysin brändisi ilmeen mukaista viestintää, oman organisaatiosi sähköpostiosoitteesta. Kutsut sekä vahvistus- ja muistutusviestit voidaan automatisoida, jotta saat keskittyä tärkeimpään, eli tapahtumaasi. Eventilla tarjoaa myös oikeat kieliversiot viestintääsi.

Eventillan lipunmyyntijärjestelmän maksutavat ovat kattavat: valitse maksu luottokortilla tai verkkopankissa, oma maksu-gatewaysi, laskutus tai monipuolisista integraatiovaihtoehdoista, kuten PayPal tai Stripe.

Valitse mieleisesi maksutapa

Eventilla tarjoaa monipuolisia maksuvaihtoehtoja osallistujamaksujen keräämiseen, kuten luottokortit, verkkopankit, oma maksugatewaynne, laskutus tai erilaiset järjestelmät, kuten PayPal tai VismaPay. Kysy lisää, niin etsitään juuri Teille sopiva ratkaisu!

Stripe

Verkkomaksualusta.

VismaPay

Verkkomaksualusta.

PayPal

Verkkomaksualusta.

Checkout

Verkkomaksualusta.

Netvisor

Talous- ja palkkahalllinnon järjestelmä.

Talenom

Taloushallinnon järjestelmä.

Ceepos

Verkkomaksualusta.

. .tai oma maksugatewaysi

Luottokortti- tai verkkopankkimaksu.

Varmista saumaton sisäänpääsy

Eventillan lipunmyynnistä osallistuja saa mobiilimuotoisen QR-koodin, jonka voi halutessaan myös tulostaa. Tapahtuman sisäänpääsyssä QR-koodi skannataan helppokäyttöisellä Eventilla-sovelluksella, joka pitää kirjaa sisälle tulleiden tiedoista. Ja näin tapahtumakokemus voi alkaa!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

    Asiantuntijanasi palvelee

    Tuuli MIkkola

    Account Director

    Sovi demo