Seminaarit

Seminaarin järjestäminen

Seminaarien, akateemisten tilaisuuksien ja konferenssien järjestämiseen liittyy paljon yksityiskohtia, jolloin toimiva tapahtumanhallinta on kultaakin arvokkaampi. Eventilla tarjoaa seminaarillesi ilmoittautumisen, lipunmyynnin ja viestinnän niin kansainvälisissä kuin kotimaisissakin seminaareissa.

Seminaari

Järjestä seminaari vaivatta

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä helpottaa seminaarin järjestämistä automatisoimalla monia tapahtumajärjestämisen vaiheita. Luot muutamalla klikkauksella seminaarillesi oman sivun ja ilmoittautumisen tai lipunmyynnin. Järjestelmä mahdollistaa kieliversiot, ryhmä- ja avec-ilmoittautumiset sekä esimerkiksi lisämaksulliset ohjelmaosuudet suoraan ilmoittautumislomakkeella – sekä paljon muuta, mitä seminaarin järjestämisessä voi tulla vastaan!

Tapahtumalistaus Eventillassa

Eventillasta lähetät, ajastat ja kohdennat viestintää tietyille osallistujaryhmille. Voit myös hallita osallistujien oikeuksia yksilöllisesti.

Eventilla mahdollistaa useita kieliversioita ja myös kansainväliset maksuvaihtoehdot seminaarillesi.

Voit luoda seminaarille useita alatapahtumia (kuten seminaariviikonlopun aloitusillallinen) ja hallita niitä erillisinä tapahtumina.

Varmista sisäänpääsyn sujuvuus QR-koodillisten lippujen avulla. Maksuttomalla EventillaApp-sovelluksella skannaat liput käden käänteessä.

Eventilla on korvaamaton apu meidän melko haastavan ja monipuolisen tapahtumaprosessin toteuttamisessa.

Krista Karusalmi Krista KarusalmiSuomen Ekonomit

Vinkki

”Seminaariviikonloppu pyörähtää mukavasti käyntiin aloitusillallisella. Varaa pöytä lempiravintolastasi ja luo Eventillassa illalliselle erillinen tapahtuma, jossa tiedustelet osallistujien ruokavalinnat jo etukäteen. Voit automatisoida tilausten lähettämisen suoraan ravintolalle tiettynä ajankohtana. Taas yksi asia vähemmän muistettavana!”

Minna Eventillalta

Valitse seminaarillesi sopiva paketti

Single Event

Kun haluat järjestää yhden vakuuttavan tapahtuman.

alk.990€+ alv

Ota yhteyttä

Core

Kun haluat järjestää tyylikkäitä tapahtumia helposti.

alk.179€/kk + alv

Ota yhteyttä

Enterprise

Kun tarvitset enemmän – Eventilla kaikilla herkuilla

alk.598€/kk + alv

Ota yhteyttä

Asiakkaiden rakastama seminaarikumppani.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Account Director

Varaa demo