Yritystapahtumat

Toimivat yritystapahtumat

Yritystapahtumat ovat tärkeä osa markkinointia. Eventillan avulla varmistat, että viestintä on brändisi näköistä ja hyödylliset liidit siirtyvät oikeaan järjestelmään.

Yritystapahtumat Eventillalla

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa yritystapahtumallesi verkkosivun, kutsut, ilmoittautumisen ja viestinnän – automatisoidusti, kohdennetusti ja tietysti yrityksesi brändin mukaisesti.

Eventilla luo tapahtumalle yrityksesi brändin mukaisen tapahtumasivun, jolla osallistuja löytää tärkeimmät tiedot tilaisuudesta ja ilmoittautuu tai maksaa osallistumisen. Kerää yleisö paikalle markkinoimalla tapahtumasivua ja lähettämällä yrityksesi näköiset kutsut.

Ilmoittautumisen vahvistusviesti sisältää QR-koodin, joka skannataan sisäänpääsyn yhteydessä helppokäyttöisellä Eventilla-sovelluksella. Voit personoida osallistujan kokemusta henkilökohtaisen koodin avulla, esimerkiksi ohjaamalla hänet oikean paikkaan tapahtuma-alueella. Eventillasta saat myös brändisi näköiset nimikyltit, jotka helpottavat osallistujien verkostoitumista.

Integroimalla Eventillan esimerkiksi CRM-järjestelmääsi varmistat, että tapahtumista kerätyt tärkeät liidit pääsevät käyttöön. Voit myös kohdentaa markkinointia osallistujatietojen perusteella ja viedä dataa automaatioihin.

Eventilla tukee satoja käyttäjiä ja mahdollistaa erilaiset käyttäjäroolit aina vaihtoehtoiseen käyttöliittymänäkymään asti.

MS Dynamics, SAP, Marketo, Hubspot, Netvisor… Eventilla tukee yrityksesi tiedonhallintaa ja varmistaa, että tieto on käytettävissä oikeassa järjestelmässä, oikeaan aikaan.

Oli käyttäjä sitten listattu pörssiyhtiö tai toiminimi, käytettävyydestä ei kannata tinkiä. Valitse työkalu käyttötarpeesi mukaan, niin saat parhaan lopputuloksen.

Vinkki yritystapahtumiin

”Verkostotuminen on yritystapahtumien A ja O. Tapahtumanjärjestäjänä sinun kannattaa hyödyntää osallistujien yhteystiedot liideinä. Jälkikäteen voit kiittää heitä osallistumisesta, toimittaa esitysmateriaaleja tai markkinoida seuraavaa tapahtumaasi.”

Minna Eventillalta

Valitse sopiva paketti yritystapahtumiisi

Single Event

Kun haluat järjestää yksittäisen laadukkaan yritystapahtuman.

Hinta alkaen
990
Ota yhteyttä!

Business

Kun järjestät useamman yritystapahtuman vuodessa ja haluat tehdä sen helposti.

Hinta alkaen
298 / kk
Ota yhteyttä!

Enterprise

Kun tarvitset enemmän: ala-tilejä, käyttäjiä ja kustomoituja ominaisuuksia.

Hinta alkaen
498 / kk
Ota yhteyttä!

Asiakkaiden rakastama yritystapahtumien kumppani

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Markus Liimatainen

Account Manager

Varaa demo