Tapahtumanhallinta Pipedriveen

Tapahtumanhallinta Pipedriven kanssa

Eventilla on tapahtumanhallinnan työkalu verkossa. Integroimalla Eventillan Pipedriveen viet tapahtumadatan suoraan sinne, missä sitä tarvitaan. Yhdistä Pipedriveen osallistujatiedot, rikasta olemassa olevaa asiakasrekisterin dataa ja tuo uusia liidejä myynnille suoraan sinne, missä myyjäsi työskentelevät.

Muuta tapahtumadata hyödyllisiksi liideiksi

  • Luo brändisi näköisiä tapahtumia. Eventillalla luot brändisi mukaisia tapahtumia, sekän paikan päällä että virtuaalisesti. Ilmoittautumiset, tapahtumaviestintä, raportit ja maksujen vastaanotto kaikki samasta paikasta.

  • Osallistujadata liideiksi. Eventillan Pipedrive-integraatio vie valitut tiedot suoraan Pipedriveen. Vie CRM-järjetelmään ilmoittautumistiedot, tapahtumatiedot, tiedot maksuista ja paljon muuta!

  • Hallitse osallistujadataa Pipedrivessa. Tapahtumanhallinnan integraatio tarkistaa löytyykö tapahtuman ilmoittautuja jo Pipedrivesta. Olemassa olevan kontaktin ilmoittautumiset viedään suoraan hänen tietoihinsa ja uudet kontaktit liideiksi myynnille.

  • Hallitse osallistujadataa tietoturvallisesti. Turvallinen integraatio kerää tapahtumasi osallistujatiedot suoraan sinne, missä niitä tarvitaan. Ei tarvetta ladata henkilötietoja omalle tietokoneelle!

Tapahtumanhallinnan integraatio

Näin se toimii

Luo brändätty tapahtumakalenteri ja tapahtumasivu Eventilla-tapahtumanhallinnalla. Osallistuja ilmoittautuu tai ostaa lipun tapahtumaan tapahtumasivulla. Osallistujan ilmoittautumislomakkeelle täyttämät tiedot tallentuvat Eventillaan ja siirtyvät integraation avulla myös Pipedriveen. Pipedriven puolella järjestävä organisaatio näkee mihin tapahtumiin kukin liidi tai prospekti on osallistunut ja mitä tietoja he ovat lomakkeilla itsestään antaneet.

Eventilla tapahtumanhallintaan

Sinun tapahtumasi,
sinun brändisi.

Tee pesäero traagisiin bulkkitapahtumiin, ja tarjoa yleisöllesi kokemuksia joissa jokainen yksityiskohta tapahtumasi verkko-osoitetta myöten on täysin sinun näköistäsi. Ei Eventilla-logoja, mainintoja, värejä tai fontteja missään.

  • Brändisi näköistä viestintää. Eventillan avulla luot brändisi näköisen tapahtumasivun ja ajastat juuri teidän näköistänne viestintää.

  • Ilmoittautumisten ja maksujen hallinta. Eventilla hallitsee tapahtumasi ilmoittautumistietoja ja maksullisissa tapahtumissa myös hoitaa osallistujien maksut.

  • Täysin GDPR-yhteensopiva. Koosta raportteja tapahtumistasi ja lähetä ne eteenpäin tietoturvallisesti. Ei enää henkilötietoja ladattuna omalle tietokoneelle!

  • Kattava kyselytyökalu. Samassa käyttöliittymässä toimii myös kattava kyselytyökalu, jolla voit kysyä palautetta tapahtumista tai rakentaa vaikkapa henkilöstökyselyn.

Vie tapahtumadatasi sinne, missä sitä tarvitaan

Muut integraatiot

Vie tapahtumadata muihin tärkeisiin järjestelmiisi

HubSpot
PipedriveNetvisor-logoWordPressLiana

Vie liidit myyntijärjestelmään, talousdata suoraan kirjanpitoon, prospektit markkinoinnin automaatioon ja verkkomaksut suoraan tilille luotettavasti muutamalla klikkauksella.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Markus Liimatainen

Account Manager

Sovi demo