Tapahtumanhallinnan sovellus Pipedriveen

Eventilla on tapahtumanhallinnan työkalu verkossa. Integroimalla Eventillan Pipedriveen voit yhdistää asiakkuudenhallintaan myös tapahtumiesi osallistumistiedot. Pipedrive-lisäosan avulla tuot tapahtumadatan automaattisesti osaksi CRM-työtä.

  Tuo tapahtumadata hyödyllisiksi liideiksi

  Eventillan avulla huolehdit brändisi näköisten live- ja online-tapahtumien ilmoittautumisista, viestinnästä, raporteista ja maksuista.

  Eventillan Pipedrive-integraatio mahdollistaa osallistujadatan eli osallistujien henkilötietojen, osallistumisstatuksen ja ilmoittautumislomakkeen kenttien tietojen siitymisen suoraan Pipedriven CRM-järjestelmään liideiksi.

  Eventilla integroituu saumattomasti myös muihin järjestelmiin. Älä unohda esimerkiksi webinaareja – integroimalla Eventillan myös webinaariohjelmistoosi saat läsnäolijoiden tiedot suoraan Pipedriven CRM-järjestelmään.

  Tietoturvallinen integraatio kerää tapahtumasi osallistujien tiedot juuri sinne, missä niitä eniten tarvitset.

  Näin se toimii

  Osallistuja ilmoittautuu tapahtumaan Eventillassa luodulla tapahtumasivulla. Osallistujan ilmoittautumislomakkeelle täyttämät tiedot tallentuvat Eventillaan ja siirtyvät integraation avulla myös Pipedriveen. Pipedriven puolella järjestävä organisaatio näkee mihin tapahtumiin kukin liidi tai prospekti on osallistunut ja mitä tietoja he ovat lomakkeilla itsestään antaneet.

  Eventilla tapahtumanhallintaan

  Eventillan avulla luot brändisi näköisen tapahtumasivun ja ajastat juuri teidän näköistänne viestintää.

  Eventilla hallitsee tapahtumasi ilmoittautumistietoja ja maksullisissa tapahtumissa myös hoitaa osallistujien maksut. Koosta ilmoittautumisista kattavia raportteja ja lähetä ne eteenpäin tietoturvallisesti. Ei enää turhia Excel-tiedostoja!

  Samassa käyttöliittymässä toimii myös kattava kyselytyökalu, jolla voit kysyä palautetta tapahtumista tai rakentaa vaikkapa henkilöstökyselyn.

  Eventillan ominaisuudet

  Luo kohderyhmällesi onnistuneita kokemuksia hyödyntämällä Eventillan lukuisia ominaisuuksia.

  Lue lisää

  Muut integraatiot

  Eventillan integraatioilla rikastat niin taloushallinnon, markkinoinnin kuin CRM:n dataa.

  Lue lisää

  Kehittäjille

  Eventilla on tietoturvallinen pilvipalvelu, jossa on modernit rajapinnat.

  Lue lisää

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

   Asiantuntijanasi palvelee

   Markus Liimatainen

   Account Manager

   Pyydä esittely