Tapahtumanhallinnan lisäosa Salesforceen

Eventilla on tapahtumanhallinnan työkalu verkossa. Integroimalla Eventillan tapahtumanhallinnan sovelluksen Salesforceen voit automatisoida tapahtumat osaksi markkinointia ja niiden datan suoraan asiakkuudenhallintaan.

Tapahtumakontaktit CRM-järjestelmään

Eventilla-integraation avulla luot saumatonta markkinointia ja keräät tärkeät kontaktit talteen. Yhteys Eventillan ja Salesforcen välillä tuo tapahtumiesi osallistujadatan markkinointikäyttöön ja myyntiliidit sekä muut kontaktit suoraan oikeaan järjestelmään. Viestintä on aina brändisi näköistä ja se toimitetaan yrityksesi osoitteista. Eventilla-sovellus on helppo ottaa käyttöön Salesforcen kanssa.
  • Osallistujadata suoraan Salesforceen
  • Myyntiliidit myyjille CRM-järjestelmään
  • Osallistumisdata rikastaa CRM-rekisteriä
  • Älykkäämmät markkinoinnin automaatiot
  • Kohdennus tapahtumatietojen perusteella
  • Yhtenäiset tapahtumat ja viestintä
  • Saumaton osallistujakokemus

Kuinka Eventilla tehostaa työkalupakettiasi?

Itsessään Eventillan käyttö mahdollistaa kaiken tapahtumanhallintaasi: ilmoittautumiset, maksut, jonotuslistat, pääsyliput QR-koodeilla, mobiilisovelluksen ja osallistujatodistukset – kaikki brändisi ilmeen mukaisesti.

Lisäksi Eventilla toimii puuttuvana palasena asiakkuudenhallintajärjestelmäsi sekä kolmannen osapuolen järjestelmän välillä. Integraatio yhdistää tapahtumanhallinnan, markkinoinnin automaatiot ja asiakkuudenhallinnan sekä kolmannen järjestelmän (kuten webinaarien tai taloushallinnon ohjelmiston). Näin saat Eventillan hyödyt myös muihin järjestelmiin. Kaikki data tehokkaasti käytössä, oikeassa paikassa!

Tapahtumat osaksi markkinointia

Salesforce-integraation avulla tärkeät yhteystiedot siirtyvät tapahtumastasi suoraan Salesforceen ilman turhaa manuaalista työtä. Salesforce-lisäosa varmistaa, että myyjät löytävät tärkeät myyntiliidinsä, eivätkä kontaktit jää hyödyntämättä.

Hio markkinoinnin automaatioistasi täydellinen putki tapahtumista aina uudelleenmarkkinointiin saakka. Eventillan Salesforce-lisäosa tuo kontaktit suoraan oikeaan järjestelmään ja automaatioiden avulla varmistat, että viestintä jatkuu saumattomasti.

Älä maksa turhista lisensseistä – Eventillan markkinointi-integraatioiden avulla saat oikeat järjestelmät käyttöön niitä tarvitseville. Tapahtumanhallinnassa työskentelevien ei tarvitse käyttää asiakkuudenhallintajärjestelmää ja myyjät saavat tarvitsemansa liidit ja tiedot suoraan Salesforceen.

Eventillan ominaisuudet

Luo kohderyhmällesi onnistuneita kokemuksia hyödyntämällä Eventillan lukuisia ominaisuuksia.

Lue lisää

Muut integraatiot

Eventillan integraatioilla rikastat niin taloushallinnon, markkinoinnin kuin CRM:n dataa.

Lue lisää

Kehittäjälle

Eventilla on tietoturvallinen pilvipalvelu, jossa on modernit rajapinnat.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Sales Director

Pyydä esittely