Tapahtumanhallinnan sovellus Teamsiin

Eventilla on tapahtumanhallinnan työkalu verkossa. Integroi Eventillan tapahtumanhallinta Microsoft Teams -järjestelmääsi, niin saat verkkotapahtumaasi paljon etuja. Eventillan Teams-sovelluksen avulla luot parempia ja brändisi näköisiä koulutuksia, kokouksia ja muita verkkotapahtumia.

Parempi kokous tai koulutus verkossa

Luo Teams-kokous suoraan Eventillassa valitsemasi henkilön kalenteriin. Lähetä sitten osallistujille viestintää ja kutsut, jotka sisältävät linkin suoraan kokoukseen. Integraatio mahdollistaa myös ulkopuolisen osallistujan kutsumisen sekä toisen järjestäjän määrittämisen Teams-kokouksessa.

Myös verkkotapahtumissa on tärkeää pitää brändisi ulkoasu ja viestintä yhtenäisenä. Ajasta, kohdenna ja automatisoi brändisi näköistä viestintää: tapahtumasivu, kutsut, muistutukset ja palautekyselyt integroituna Microsoft Teams -järjestelmääsi. Eventillan Teams-lisäosalla varmistat myös, että kaikki viestintä lähetetään organisaatiosi omasta osoitteesta.

Verkkotapahtumat ja online-kokoukset ovat hyvä keino kerätä liidejä – älä siis hukkaa hyödyllisiä kontakteja! Eventillan integraation avulla voit kerätä liidit Teamsista suoraan CRM-järjestelmääsi ja viestiä kontakteillesi helposti. Lisäksi Eventilla voidaan integroida myös markkinoinnin automaatiojärjestelmiin.

Haluaisitko myydä lippuja verkkotapahtumaasi? Teams-järjestelmä ei itsessään sisällä lipunmyyntiä, mutta Eventillan Teams-lisäosan integraatio mahdollistaa sen. Hyödynnä monipuolisia maksuvaihtoehtoja ja helppoja ilmoittautumislomakkeita, jotka on aina suunniteltu brändisi ulkoasun mukaiseksi.

Järjestätkö kokouksia tai koulutuksia verkossa?

…tai mietitkö kuinka se onnistuisi? Ota reilusti yhteyttä, niin katsotaan tilanteenne yhdessä. Kerromme mielellämme myös muista integraatiomahdollisuuksista.

Teams-lisäosa tapahtumiin, kokouksiin ja webinaareihin

Eventilla-integraation avulla mahdollistat paremman kokemuksen sekä osallistujille, että järjestäjille. Yhteys Eventillan ja Microsoft Teamsin välillä tehostaa tapahtumanhallintaasi tuomalla sekä live- että online-tapahtumiesi datan yhteen ja keräämällä tärkeät liidit talteen. Online-kokouksen viestinnästä tulee brändisi näköistä ja se toimitetaan yrityksesi osoitteista. Eventilla-sovellus on helppo ottaa käyttöön Teamsin kanssa.

Integraation avulla voit luoda Teams-kokouksen valitsemasi henkilön kalenteriin, suoraan Eventillasta. Samassa järjestelmässä hallitset myös kokouksen kutsujen sekä muun viestinnän lähettämisen, palautekyselyt ja raportit. 

  • Kaikki Teams-kokouksen järjestelyt Eventillassa
  • Brändisi näköinen viestintä ja ulkoasu
  • Viestintä yrityksesi omasta domainista
  • Tapahtumasivu omalla domainilla
  • Maksulliset tapahtumat ja myynti
  • Kaikki tapahtumadata samassa paikassa
  • Datan kerääminen CRM-järjestelmääsi
  • Tapahtumanhallinta hybriditapahtumissa
  • Oikeat kieliversiot viestinnässä
Eventillan ominaisuudet

Luo kohderyhmällesi onnistuneita kokemuksia hyödyntämällä Eventillan lukuisia ominaisuuksia.

Lue lisää

Muut integraatiot

Eventillan integraatioilla rikastat niin taloushallinnon, markkinoinnin kuin CRM:n dataa.

Lue lisää

Kehittäjille

Eventilla on tietoturvallinen palvelu, jossa on modernit rajapinnat.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Sales Director

Pyydä esittely