Tapahtumanhallinnan sovellus Teamsiin

Eventilla on tapahtumanhallinnan työkalu verkossa. Integroi Eventillan tapahtumanhallinta Microsoft Teams -järjestelmääsi, niin saat verkkotapahtumaasi paljon etuja. Eventillan Teams-sovelluksen avulla luot parempia ja brändisi näköisiä koulutuksia, kokouksia ja muita verkkotapahtumia.

  Teams-lisäosa tapahtumiin, kokouksiin ja webinaareihin

  Eventilla-integraation avulla mahdollistat paremman kokemuksen sekä osallistujille, että järjestäjille. Yhteys Eventillan ja Microsoft Teamsin välillä tehostaa tapahtumanhallintaasi tuomalla sekä live- että online-tapahtumiesi datan yhteen ja keräämällä tärkeät liidit talteen. Online-kokouksen viestinnästä tulee brändisi näköistä ja se toimitetaan yrityksesi osoitteista. Eventilla-sovellus on helppo ottaa käyttöön Teamsin kanssa.
  • Brändisi näköinen viestintä ja ulkoasu
  • Viestintä yrityksesi omasta domainista
  • Tapahtumasivu omalla domainilla
  • Maksulliset tapahtumat ja myynti
  • Kaikki tapahtumadata samassa paikassa
  • Datan kerääminen CRM-järjestelmääsi
  • Tapahtumanhallinta hybriditapahtumissa
  • Oikeat kieliversiot viestinnässä

  Parempi kokous tai koulutus verkossa

  Haluaisitko myydä lippuja verkkotapahtumaasi? Teams-järjestelmä ei itsessään sisällä lipunmyyntiä, mutta Eventillan Teams-lisäosan integraatio mahdollistaa sen. Hyödynnä monipuolisia maksuvaihtoehtoja ja helppoja ilmoittautumislomakkeita, jotka on aina suunniteltu brändisi ulkoasun mukaiseksi.

  Myös verkkotapahtumissa on tärkeää pitää brändisi ulkoasu ja viestintä yhtenäisenä. Ajasta, kohdenna ja automatisoi brändisi näköistä viestintää: tapahtumasivu, kutsut, muistutukset ja palautekyselyt integroituna Microsoft Teams -järjestelmääsi. Eventillan Teams-lisäosalla varmistat myös, että kaikki viestintä lähetetään organisaatiosi omasta osoitteesta.

  Verkkotapahtumat ja online-kokoukset ovat hyvä keino kerätä liidejä – älä siis hukkaa hyödyllisiä kontakteja! Eventillan integraation avulla voit kerätä liidit Teamsista suoraan CRM-järjestelmääsi ja viestiä kontakteillesi helposti. Lisäksi Eventilla voidaan integroida myös markkinoinnin automaatiojärjestelmiin.

  Voit lähettää osallistujalle kokouksen kalenterilinkin suoraan Eventillasta. Integraatio mahdollistaa myös ulkopuolisen osallistujan kutsumisen sekä toisen järjestäjän määrittämisen Teams-kokouksessa.
  Eventillan ominaisuudet

  Luo kohderyhmällesi onnistuneita kokemuksia hyödyntämällä Eventillan lukuisia ominaisuuksia.

  Lue lisää

  Muut integraatiot

  Eventillan integraatioilla rikastat niin taloushallinnon, markkinoinnin kuin CRM:n dataa.

  Lue lisää

  Kehittäjille

  Eventilla on tietoturvallinen palvelu, jossa on modernit rajapinnat.

  Lue lisää

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

  Asiantuntijanasi palvelee

  Marjo Karjalainen

  Account Manager

  Pyydä esittely