Tapahtumanhallinnan sovellus Moodleen

Eventilla on tapahtumanhallinnan työkalu verkossa, joka soveltuu mainiosti myös kurssien ja koulutusten järjestämiseen. Eventillan avulla luot brändisi mukaiset ilmoittautumissivut, ja voit helposti automatisoida viestintää kurssiesi osallistujille. Integroimalla Eventillan Moodleen siirtyvät osallistujatiedot automaattisesti järjestelmien välillä.

Monipuolisempi kurssi

Moodle itsessään ei mahdollista maksujen keräämistä kurssiosallistujilta. Integroimalla Eventillan Moodleen, järjestät vaivattomasti kurssimaksujen keräämisen – ilman että ilmoittautuja joutuu hyppimään eri järjestelmien välillä. Voit hyödyntää monipuolisia maksutapoja, ja helposti muokattavia, brändisi näköisiä ilmoittautumislomakkeita.

Koulutuksiesi osallistujat ilmoittautuvat kursseille Eventillassa, josta heidän tietonsa siirtyvät ilman manuaalista työtä Moodleen. Ei haittaa, vaikka ilmoittautujalla ei vielä olisi Moodle-tunnuksia – ne lähetetään hänelle tarvittaessa ilmoittautumisen jälkeen. Osallistujan kirjauduttua uusilla tai jo olemassa olleilla tunnuksillaan Moodleen näkyy kurssi hänen tiedoissaan.

Osallistujasi eivät huomaa toimivansa kahden järjestelmän kanssa, sillä heille koulutuksiin ilmoittautuminen on selkeä ja ehjä kokonaisuus. Eventillasta automatisoidulla viestinnällä ja brändisi mukaisille kurssisivuilla pidät huolen siitä, että kursseille osallistuminen on mukavaa. Automatisoiduilla viesteillä myös opastat kurssilaisiasi helposti Moodlen käytössä ja kurssin työvaiheissa.

Kuinka integraatio toimii käytännössä?

Eventillan ominaisuudet

Luo kohderyhmällesi onnistuneita kokemuksia hyödyntämällä Eventillan lukuisia ominaisuuksia.

Lue lisää

Muut integraatiot

Eventillan integraatioilla rikastat niin taloushallinnon, markkinoinnin kuin CRM:n dataa.

Lue lisää

Kehittäjille

Eventilla on tietoturvallinen pilvipalvelu, jossa on modernit rajapinnat.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Sales Director

Pyydä esittely