Account managerin paikka auki

Palkattu!

Haemme kasvavaan Eventillaan myynnin kasvattajaa.

Eventilla tarjoaa yrityksille verkkopohjaista tapahtumailmoittautumisjärjestelmää ja online lipunmyyntiä. Palvelu on lanseerattu 2010, se päivittyy jatkuvasti ja on asiakkaiden joukossa erittäin pidetty. Palvelun kehitys on meillä Oulussa.

Työpisteesi on Oulussa ja olet osa nuorekasta ja kasvavaa myyntitiimiä. Toimimme Koodiviidakko-yhteisössä, joten valitut henkilöt pääsevät työskentelemään menestyvässä oululaisessa digitaalisia viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluita tarjoavassa yritysryhmässä. Työsi on konsultoivaa yritysmyyntiä ja vaatii säännöllistä matkustamista pääkaupunkiseudulle. Asiakkaanasi ovat yritysten ja organisaatioiden viestintä- ja markkinointipäättäjät.

Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja sopivaa koulutusta tai myyntikokemusta. Olet sujuva netin käyttäjä ja tottunut opettelemaan uutta digimaailmassa.

Meidän kanssa menestyminen taas vaatii sosiaalista luonnetta, huumorintajua ja kiinnostuneisuutta nettiä sekä kaikkea uutta teknologiaa kohtaan.

Meillä työskentely on joustavaa ja pääset vaikuttamaan laajasti omaan työnkuvaasi ja työtapoihisi. Työvälineet meillä ovat tältä vuosikymmeneltä ja töissä viihtymiseen oikeasti panostetaan. Vapauden lisäksi meillä tarjotaan vastuuta, joten tyhjien työtuntien sijaan arvostamme ja odotamme tuloksia.

Laita hakemuksesi CV:n kera suoraan toimitusjohtajallemme Pekka Huttuselle pekka (a) eventilla.com
Haemme nyt aloittamaan 1-2 uutta työkaveria. Paikat täytetään mahdollisimman pian, joten hae heti, kuitenkin viimeistään 15.11.2014.