Eventilla 11 vuotta

24.03.2021
Jaa

11 vuotta!

Tuntuu, kuin Eventillan perustamisesta olisi vain pari vuotta, korkeintaan kolme – niin nopeasti vuodet ovat vierineet tapahtumahallinnan parissa.

Alunperin Eventillan idea syntyi käytännön tarpeesta, kun mietimme Liana Technologiesin toimitusjohtajan Samulin kanssa miksi verkkomaksujen liittäminen verkkosivuille on niin vaikeaa. Varsinkin yksittäisten tapahtumien osalta oli kovin tehotonta lähteä ehdottamaan asiakkaalle silloisen Suomen Verkkomaksujen liittämistä maksutavaksi.

Ajatus palvelusta, joka tarjoaa työkalut koko tapahtuman elinkaaren hallintaan, lähti samointein lentoon. Jo viikkoa myöhemmin olimme suunnittelemassa nimeä uudelle yhtiölle sekä kokoamassa sopivaa tiimiä tuotekehitykseen sekä myyntiin.

Tältä näyttivät Eventillan ensimmäiset verkkosivut

Vuosien varrelle on kyllä mahtunut paljon unohtumattomia hetkiä asiakkaiden tapahtumien parissa. Vaikka pääsääntöisesti toimimme alustatoimittajana, niin on aina ilo ja etuoikeus päästä tutustumaan tapahtuman järjestelyihin ihan etulinjassakin. Välillä saa pääsyn uusimman Bond-leffan ennakkoesitykseen ja välillä kiljutaan Linnanmäen uusimman laitteen pyörityksessä.

Ensimmäisistä suunnitelmista ollaan edetty valtavasti ja tänä päivänä Eventilla tarjoaa todella helpotusta tapahtumajärjestäjän arkeen. Ammattilaisten aika kannattaa hyödyntää tapahtuman sisältöön ja vaikuttavuuden maksimointiin, kun taas ilmoittautumisten hallinta ja viestinnän lähettäminen oikeille kohderyhmille kannattaa automatisoida.

Kiitos tiimille ja asiakkaillemme kuluneista vuosista. Innolla odotan, mitä tuleva tuo tullessaan!

Markus
CTO

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.