Front-end Developer / Support Specialist Trainee

Palkattu!
Sijainti Oulu, Finland

Front-end & Support -harjoittelija

Haemme joukkoomme Front-end Developer & Support Specialist -harjoittelijaa. Tarjoamme koulutusohjelmaan kuuluvaa harjoittelupaikkaa ja toiveenamme on, että harjoittelija voisi jatkaa työkaverinamme pysyvämminkin, myös harjoittelujakson jälkeen. Harjoittelupaikka sijaitsee Oulussa ja sopii erinomaisesti esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä olevalle AMK-opiskelijalle. Aloituspäiväksi suunnittelimme elokuun alkua 9.8.2021, mutta toiveita saa toki esittää.

Front-end & Support -harjoittelijana työskentelet osana osaavaa tuki- ja tuotantotiimiä, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Sinun tehtäväsi harjoittelijana liittyvät tekniseen asiakaspalveluun puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa sekä asiakkaidemme tapahtumasivujen ulkoasujen luomiseen ja hallintaan.

Edelliset harjoittelijamme työllistyivät Eventillalle ja siirtyvät nyt entistä vaativampiin tehtäviin yrityksen sisällä. Loistava startti uralle siis!

Olet meille sopiva match, jos…

  • Olet kärsivällinen ja tulet toimeen muiden kanssa
  • Osaat palvella asiakkaita sähköisesti ja puhelimessa, suomeksi ja englanniksi
  • Hallitset selaimien developer-työkalut
  • Hallitset HTML & CSS ja vähintään perusteet Java Scriptistä
  • Plussaa graafisista taidoista (Photoshop, Illustrator…)

Etsimme oma-aloitteista ja ennen kaikkea mukavaa työkaveria, jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Meille yrityskulttuurin vaaliminen ja työyhteisön kehittäminen on tärkeää. Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme vastuuta sekä vapauksia omien mieltymysten mukaisesti.

Työpisteesi on Oulun keskustassa ja olet osa kasvavaa tiimiä. Toimimme Liana Technologies / Koodiviidakko -yhteisössä, joten pääset työskentelemään menestyvässä digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluita tarjoavassa yritysryhmässä.

”Eventillan tuki- ja tuotantotiimissä oppii paljon uutta ja tekemistä riittää. Työkaverit ovat tosi mukavia ja töihin on kiva tulla!” Kuvailee Jonne, Front-end Developer & Support Trainee.

Keitä me olemme?

Eventilla Oy on 2010 perustettu oululainen ohjelmistoyritys, joka kehittää verkkopalvelua tapahtumanhallintaan. Palvelun avulla asiakkaamme voivat luoda tapahtumalle esimerkiksi esittelysivun ja ilmoittautumislomakkeen, kerätä osallistumismaksut sekä viestiä ja kerätä palautetta. Eventillaa käytetään tällä hetkellä mm. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Ranskassa, Dubaissa ja Hong Kongissa. 

Eventillaa koodataan PHP:lla ja tietokantana käytetään PostgreSQL:ää. Käyttöliittymä on selainpohjainen ympäristö, joten HTML, CSS ja Javascript ovat toki myös käytössä. Kehitys- ja tuotantoympäristössä käytämme GNU/Linux-palvelimia ja GIT-versiohallintaa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si toimitusjohtajallemme Pekka Huttuselle pekka (a) eventilla.com. Pekalta voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä.