Haemme tulevaisuuden kykyjä, haussa uusi Account Manager

Palkattu!
  1. Pekka Huttunen says

    Tämänkertainen rekrykierros saatiin ohi ja uusi kollega pääsee aloittamaan heti huomenna 🙂
    Kiitokset kaikille hakijoille, teille on kaikille henkilökohtaisesti viestitettykin.

Eventilla Oy tarjoaa yrityksille ja yhteisöille verkkopohjaista tapahtumanhallintaa ja online-lipunmyyntiä. Palvelu on lanseerattu 2010, päivittyy jatkuvasti ja on asiakkaiden joukossa erittäin pidetty. Palvelun kehitys on meillä Oulussa.

Kasvamme voimakkaasti ja haemme nyt uusia kollegoita aikaansaavaan joukkoomme.

Työpisteesi on Oulun keskustassa ja olet osa nuorekasta ja kasvavaa myyntitiimiä. Toimimme Koodiviidakko-yhteisössä, joten pääset työskentelemään menestyvässä oululaisessa digitaalisia viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluita tarjoavassa yritysryhmässä. Työsi on konsultoivaa yritysmyyntiä ja vaatii säännöllistä matkustamista pääkaupunkiseudulle. Asiakkaanasi ovat yritysten ja organisaatioiden viestintä- ja markkinointipäättäjät.

Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja sopivaa koulutusta tai myyntikokemusta. Olet sujuva netin käyttäjä ja tottunut kokeilemaan uutta digimaailmassa. Uransa alkuvaiheessa oleville tarjoamme koulutusta ja tiimin tukea, kokeneemmalle kyvylle taas vastuuta ja tuloksentekomahdollisuuksia. 

Meidän kanssa menestyminen taas vaatii sosiaalista luonnetta, huumorintajua ja kiinnostuneisuutta nettiä sekä kaikkea uutta teknologiaa kohtaan.

Meillä työskentely on joustavaa ja pääset vaikuttamaan laajasti omaan työnkuvaasi ja työtapoihisi. Työvälineet meillä ovat tältä vuosikymmeneltä ja töissä viihtymiseen oikeasti panostetaan. Vapauden lisäksi meillä tarjotaan vastuuta, joten tyhjien työtuntien sijaan arvostamme ja odotamme tuloksia.

Laita hakemuksesi CV:n kera suoraan toimitusjohtajallemme Pekka Huttuselle pekka (a) eventilla.com

Työt alkaisivat mahdollisimman pian, siten kun se osapuolille sopii. Paikka kuitenkin täytetään mahdollisimman pian, joten hae heti, kuitenkin viimeistään 13.1.2019.

Tämä rekryteksti on nyt aikalailla ihan sama kuin edellisellä kerrallakin, mutta kuvaa meitä ja tehtävää niin hyvin, että mitä sitä vaihtamaan. Viimeksikin saatiin huippuporukkaa!