Ilmoittautumisten määrä nelinkertaistui vuonna 2011

03.01.2012 Kommentit (3)
Jaa

Oikein tehokasta tapahtumanhallintavuotta 2012! Kuten muuallakin, myös me täällä Eventillan tiimin kesken aloimme tekemään laskelmia viime vuoden luvuista. Vuosi 2011 oli Eventillalle vahvan kasvun aikaa. Pystyimme vastaamaan asiakkaidemme kehitystarpeisiin nopealla aikataululla ja saimmekin vapautettua lukuisia asiakkaitamme sähköpostin ja Excelin kahleista. Ilmoittautumisten hallinta ei ole enää pakkopullaa vaan sitä voi tehdä hymyssä suin kun on oikeat työkalut käytössä.

Ja toden totta, Eventillan työkalut olivat kovassa käytössä. Viime vuoden aikana palvelun kautta vastaanotettujen ilmoittautumisten määrä lähes nelinkertaistui ja tapahtumia järjestettiin kymmenen kertaa enemmän. Olemme seuranneet lukuja myös kuukausitasolla, mutta nämä koontiluvut kyllä saivat hymyn kasvoillemme. Iso kiitos asiakkaillemme luottamuksesta!

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Kommentit

 1. Rolf Rautiainen says

  Hieno juttu Eventilla! Itsekin teidän kautta ilmoittautuneena oikein ilostuttaa tämä uutinen. Kuinkas monta tilaisuutta teillä viime vuonna oikein oli, kun ainakin kahteen minäkin sain kutsun?

  T. Rolf

  1. Markus says

   Mukava kuulla, että kutsut ovat tavoittaneet! 🙂 Tapahtumia oli parhaana kuukautena jo useampi sata, ilmoittautumisten puolella nopeusennätys taisi olla lähes tuhat ilmoittautumista reilussa tunnissa. Nopeasti täyttyvät nuo suositummat tapahtumat, varsinkin kun sana leviää sähköpostimarkkinoinnin ja sosiaalisen median kautta niin vaivattomasti.

   Otahan yhteyttä, mikäli tarvitset omaan tilaisuuteesi järjestelmän käyttöön!

Kommentointi suljettu