Kaikki tapahtumista(ni) – Jakso 5 Huikeat henkilöstötapahtumat

27.01.2023
Jaa

Kaikki Tapahtumista(ni) webinaarisarjan viidennessä jaksossa vierailee Venuun Isa Korhonen ja Elina Puttonen. Isan ja Elinan kanssa pureudutaan henkilöstötapahtumien järjestämisen kiemuroihin. Näiden tapahtumien järjestämisen tarkoituksena on pitää hauskaa oman tiimin kesken, mutta myös parantaa yhteistyötä, motivoida ja lopulta jopa parantaa organisaation tuottavuutta. Yhdessä vietetty vapaa-aika kehittää väkisinkin tiimin keskenäistä viestintää!

Henkilöstötapahtumia järjestetään niin livenä kuin hybridi- ja verkkototeutuksinakin, sillä etäosallsitumisen mahdollistaminen tuo osallistumisen mahdolliseksi laajemmalle joukolle. Tässä webinaarijaksossa keskitytään kuitenkin niin perinteisiin, paikan päällä järjestettäviin henkilöstötapahtumiin!

Webinaarijakso rakentuu henkilöstötapahtuman järjestämisen prosessin ympärille, alkaen vuosi ennen tapahtumaa tehtävästä suunnittelusta ja päättyen itse tapahtumapäivään. “Missään nimessä tämä vuoden aikajänne ei ole sellainen, että jos et aloita vuotta ennen suunnittelua niin tapahtuma on heti pilalla, mutta se että järjestelyjä hajauttaa pidemmälle ajalle tekee elämästä kummasti helpompaa.” Isa kertoo. Vuosi ennen tapahtumaa aloitettu ideointi ja inspiraation hakeminen antaa uusien ideoiden kypsyttelylle eri tavalla aikaa kuin viime hetkellä aloitetut tapahtumajärjestelyt. Aikaisessa vaiheessa kannattaa myös päättää tapahtuman ajankohta – ei ehkä vielä päivän tarkkuudella, mutta esimerkiksi parin viikon aikajänne jolloin tapahtuma tullaan järjestämään. Tämä luo tapahtumajärjestäjän suunnitelmille aikataulun, mutta jättää joustoa esimerkiksi tapahtumatilojen ollessa tiukassa.

Missä vaiheessa tapahtuman ilmoittautuminen kannattaisi omalle porukalle avata? Milloin tapahtumatila tulee viimeistään olla varattuna? Miten on mahdollista varmistaa, että tapahtuma on koko porukalle mieleinen ja juuri teidän työporukan näköinen?

Esimerkiksi näihin kysymyksiin löydät vastaukset itse webinaarijaksosta, joka on maksutta katseltavissa Eventillan YouTube-kanavalla ⬇️

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.