Eventilla tapahtumanhallintaan

Koulutukset, webinaarit, hybriditapahtumat, seminaarit, juhlat, yritystapahtumat tai sisäiset tapahtumat… Tapahtumanhallinta on tukenasi, käytit sitä sitten minkätyyppisiin tapahtumiin tahansa.

Tapahtumasivu

Tapahtumakalenteri

Maksut

Viestintä

Kyselyt ja raportit

Nimikyltit ja todistukset

Ja vaikka mitä muuta! 😍

Haluan esittelyn Eventillasta!
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tapahtumasivu Eventillasta

Luo brändisi mukaisia tapahtumasivuja sekä perinteisiin tapahtumiin että online-tapahtumiin. Jaa tarvittavat tiedot tapahtumasivun välilehdille, kustomoi ilmoittautumislomake ja mahdollista esimerkiksi alennusten hyödyntäminen alekoodien avulla. Kaikki tarvittavat ominaisuudet valmiiksi mietittynä – uuden tapahtumasivun luominen käy muutamassa minuutissa ja ilmoittautuminen voi alkaa!

Tapahtumat verkkosivuillesi

Tuo tärkeät tapahtumasi tyylikkäästi esille. Tapahtumat voidaan tuoda automaattisesti sivustollesi juuri siinä muodossa kuin haluat: tyylikkäinä kuvakkeina, kalenterina tai tapahtumalistauksena. Valitset itse Eventillassa tagien avulla, mitkä tapahtumat tuodaan esiin ja ilmoittautuja voi suodattaa näkyville esimerkiksi vain tietyn paikkakunnan tapahtumat. Vaivatonta sekä sinulle, että osallistujillesi!

Suomen Ekonomit järjestävät rakastetut tapahtumansa Eventillalla

“On turhaa hakata päätä seinään heikosti toimivien ratkaisujen kanssa, kun tarjolla on oikeasti tapahtumiin erikoistuneita valmiita ratkaisuja kuten Eventilla.”

Krista Karusalmi

Suomen Ekonomit

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat mielellään tapahtumanhallinnan, tapahtumaviestinnän ja integraatioiden kanssa.