Liitot ja järjestöt

Tapahtumanhallinta järjestötoiminnassa

Erilaiset järjestöt ja liitot tuottavat lukuisia tapahtumia vuosittain. Helpota järjestäjien ja vapaaehtoisten työtaakkaa toimivalla tapahtumanhallinnan työkalulla, joka muuntuu moneen käyttötarkoitukseen.

Eventilla järjestöille ja liitoille

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa tapahtumalle järjestösi ilmeen mukaisen verkkosivun, kutsut, ilmoittautumisen ja viestinnän, kaikki akateemisista tilaisuuksista urheilutapahtumiin.

Kohdenna ja automatisoi brändisi mukaista viestintää yhdistyksesi jäsenille. Jäsenrekisteri- tai CRM-integraatiolla voit yksilöidä osallistujan tapahtumakokemuksen. Rekisteröidyt jäsentiedot ja osallistumisvahvistuksen henkilökohtainen QR-koodi mahdollistavat jäsenten huomioimisen myös paikan päällä.

Eventillan käyttö räätälöidään yksilöllisesti, järjestön tarpeiden mukaisesti. Käyttöliittymä toimii niin pääjärjestön toimistolla, kuin aluekohtaisilla luottamusmiehillä tai vapaaehtoisilla.

Eventilla Surveysin avulla keräät niin tapahtumapalautetta kuin vaikkapa toimialabarometrin. Raportit ja tilastot automatisoituina, kaikki samassa työkalussa.

Järjestöt ja liitot järjestävät lukuisia tapahtumia. Verkkosivustolle voidaan integroida tapahtumakalenteri tai -listaus, jolla osallistuja pääsee selaamaan ja valitsemaan oikean tapahtuman.

“Eventilla on korvaamaton apu meidän melko haastavan ja monipuolisen tapahtuma-prosessin toteuttamisessa. Toimivat integraatiot ja asiantuntijoiden tuki varmistavat, että työkalu on parhaalla mahdollisella tavalla hyödyksi!”

Krista Karusalmi

Suomen Ekonomit

Lue lisää

Vinkki järjestötoimintaan

”Muista yhdistyksesi aktiivisimpia jäseniä vaikkapa joulutervehdyksellä. Integroimalla jäsenrekisterisi Eventillaan voit nähdä kuinka moneen tapahtumaan jäsenesi ovat osallistuneet.”

Tuuli Eventillalta

Valitse järjestöllenne sopiva pakettti

Single Event

Kun haluat järjestää yksittäisen laadukkaan tapahtuman.

Hinta alkaen
990
Ota yhteyttä!

Business

Kun järjestät useamman tapahtuman vuodessa ja haluat tehdä sen helposti.

Hinta alkaen
298 / kk
Ota yhteyttä!

Enterprise

Kun tarvitset enemmän: ala-tilejä, käyttäjiä ja kustomoituja ominaisuuksia.

Hinta alkaen
498 / kk
Ota yhteyttä!

Liittojen ja järjestöjen rakastama tapahtumanhallinnan kumppani

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Markus Liimatainen

Account Manager

Varaa demo