Liitot ja järjestöt

Tapahtumanhallinta järjestötoiminnassa

Erilaiset järjestöt ja liitot tuottavat lukuisia tapahtumia vuosittain. Helpota järjestäjien ja vapaaehtoisten työtaakkaa toimivalla tapahtumanhallinnan työkalulla, joka muuntuu moneen käyttötarkoitukseen.

Eventilla järjestöille ja liitoille

Eventilla on helppokäyttöinen tapahtumanhallinnan palvelu verkossa. Järjestelmä mahdollistaa tapahtumalle järjestösi ilmeen mukaisen verkkosivun, kutsut, ilmoittautumisen ja viestinnän, kaikki akateemisista tilaisuuksista urheilutapahtumiin.

Kohdenna ja automatisoi brändisi mukaista viestintää yhdistyksesi jäsenille. Jäsenrekisteri- tai CRM-integraatiolla voit yksilöidä osallistujan tapahtumakokemuksen. Rekisteröidyt jäsentiedot ja osallistumisvahvistuksen henkilökohtainen QR-koodi mahdollistavat jäsenten huomioimisen myös paikan päällä.

Eventillan käyttö räätälöidään yksilöllisesti, järjestön tarpeiden mukaisesti. Käyttöliittymä toimii niin pääjärjestön toimistolla, kuin aluekohtaisilla luottamusmiehillä tai vapaaehtoisilla.

Eventillan kyselytyökalun avulla keräät niin tapahtumapalautetta kuin vaikkapa toimialabarometrin. Raportit ja tilastot automatisoituina, kaikki samassa työkalussa.

Järjestöt ja liitot järjestävät lukuisia tapahtumia. Verkkosivustolle voidaan integroida tapahtumakalenteri tai -listaus, jolla osallistuja pääsee selaamaan ja valitsemaan oikean tapahtuman.

Vinkki järjestötoimintaan

”Muista yhdistyksesi aktiivisimpia jäseniä vaikkapa joulutervehdyksellä. Integroimalla jäsenrekisterisi Eventillaan voit nähdä kuinka moneen tapahtumaan jäsenesi ovat osallistuneet.”

Tuuli Eventillalta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

    Asiantuntijanasi palvelee

    Minna Ollila

    Key Account Manager

    Varaa demo