Koodari haussa

Palkattu!
  1. Pekka Huttunen says

    Koodimies löytyi ja on jo päässyt töiden touhuun. Kiitos kaikille hakijoille, teille on vastattu henkilökohtaisesti.

Haemme lisävahvistusta tuotekehitystiimiimme Ouluun. Eventilla on nuorekas, 2010 perustettu yritys ja arvostamme työntekijöissämme rentoa fiilistä elämään ja ahkeruutta työtehtävissä. Työskentelymallimme painottaa ryhmätyötä ja käytämme ketteriä menetelmiä.

Toivomme osaamista MVC-arkkitehtuurista, PHP-skriptikielestä sekä PostgreSQL-tietokannasta. Myös Javascript-kielen tunteminen on tärkeää. Linux-osaamisesta on myös hyötyä ja toivottavasti REST tarkoittaa sinulle muutakin kuin lepoa.

Kokemus selainpohjaisten sovellusten kehittämisestä on tärkeää. Erityisesti toivoisimme kokemusta sekä palvelinpuolen, että käyttöliittymäpuolen kehittämisestä. Hakemuksessa toivomme kuvausta töissä tai harrastuksissa saamistasi ohjelmointikokemuksista.

Tarjolla on selkeitä ominaisuuskokonaisuuksia sekä ohjelmiston palvelinpuolella, että myöskin käyttöliittymässä. Graafisten raporttien kehittäminen on yksi painopiste.

Mikäli et omaa vahvaa kokemusta web-ohjelmoinnista tarjoamme myös harjoittelupaikkoja ja nuorille kyvyille joustavia näytönpaikkoja kasvuyrityksessä.

Hakemukset CV:n kera:

CTO Markus Haataja
markus@eventilla.com
040 582 0957

Markus kertoo paikasta mielellään lisää. Paikka täytetään mahdollisimman pian.