MobileMonday Oulu -tapahtuman liput loppuivat 48 tunnissa

05.01.2012
Jaa

Eventillan avulla on jo vuodesta 2010 MobileMonday Oulu -tapahtuman ilmoittautumisten vastaanottaminen sekä tapahtumamarkkinointi. Viimeisimmän tapahtuman yhteydessä hyödynnettiin sekä Eventillan sähköpostimarkkinointia että sosiaalisen median työkaluja. Markkinoinnin yhteisvaikutus oli huikea, tilaisuus myytiin loppuun 48 tunnissa.

”Eventillan avulla pystyin helposti markkinoimaan tilaisuutta suoraan edellisten tapahtumien osallistujille. Viestin lähettäminen oli yksinkertaista ja pystyin keskittymään olennaiseen.” kertoo Teemu Polo, tapahtuman puuhamies. Tilaisuuden luonteen vuoksi oli tärkeää ottaa myös sosiaalinen media mukaan markkinointiin. Tapahtumasivulle aktivointiinkin Twitter-lisäosa, jossa näkyy reaaliajassa tapahtumasta kirjoitetut viestit, tweetit.

Tilaisuus pidetään Starttaamolla, jonka puheenjohtaja Polo on. Starttaamo on yrittäjien yrittäjille perustama yhteisö, jossa aloittavat yritykset voivat toimia vertaistensa joukossa. Tekemisen meininki näkyykin aina hyvin tiloissa vieraillessa. Lyhyen olemassa olonsa aikana Starttaamolla on ehditty järjestää jo lukuisia mielenkiintoisia tilaisuuksia. Puhujina tilaisuuksissa on ollut mm. Artturi Tarjanne, Mikko Hyppönen ja Christopher Lawton.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tapahtumasi markkinoinnin tai ilmoittautumisten suhteen, niin soita ihmeessa tai lähetä sähköpostia myyntiimme.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.