Tapahtumanhallinnan lisäosa Talenomiin

Eventilla on tapahtumanhallinnan työkalu verkossa. Eventillan integraatio Talenomiiin mahdollistaa tapahtumien rahaliikenteen sujuvan ja automatisoidun kulun. Näin varmistat itsellesi vaivattoman taloushallinnon ja maksullisten tapahtumiesi osallistujille saumattoman maksamisen.

Tapahtumien rahaliikenne saumattomaksi

Eventillan Talenom-integraation avulla järjestät maksulliset kurssit ja koulutukset helposti. Eventillaan kerätyt ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti tai ajastettuna Talenomiin, josta myyntilaskut lähtevät aivan kuten muussakin liiketoiminnassa. Osallistujille maksun suorittaminen on mutkatonta, ja tapahtumasi laskutusdata siirtyy automaattisesti Talenomiin pitäen kirjanpidon ja reskontran ajan tasalla ja maksutiedot kootusti yhdessä paikassa. Laskutustietojen täyttämistä voidaan nopeuttaa hakemalla valmiiksi organisaation nimellä oikeat sähköisen laskutuksen tiedot. Eventillan kautta viestit brändisi mukaisesti, hoidat osallistujille todistukset ja keräät palautetta koulutuksestasi.
  • Laskutusdata suoraan Talenomiin
  • Osallistujalle verkkomaksu tai lasku
  • Verkkolaskutustietojen automaattinen haku optiona
  • Myös verkkomaksut helposti kirjanpitoon ja reskontraan

Kuinka Eventilla tehostaa työkalupakettiasti?

Itsessään Eventillan käyttö mahdollistaa kaiken tapahtumanhallintaasi: ilmoittautumiset, maksut, jonotuslistat, pääsyliput QR-koodeilla, mobiilisovelluksen ja osallistujatodistukset – kaikki brändisi ilmeen mukaisesti.

Lisäksi Eventilla toimii puuttuvana palasena asiakkuudenhallintajärjestelmäsi sekä kolmannen osapuolen järjestelmän välillä. Integraatio yhdistää tapahtumanhallinnan, markkinoinnin automaatiot ja asiakkuudenhallinnan sekä kolmannen järjestelmän (kuten webinaarien tai taloushallinnon ohjelmiston). Näin saat Eventillan hyödyt myös muihin järjestelmiin. Kaikki data tehokkaasti käytössä, oikeassa paikassa!

Eventillan ominaisuudet

Luo kohderyhmällesi onnistuneita kokemuksia hyödyntämällä Eventillan lukuisia ominaisuuksia.

Lue lisää

Muut integraatiot

Eventillan integraatioilla rikastat niin taloushallinnon, markkinoinnin kuin CRM:n dataa.

Lue lisää

Kehittäjälle

Eventilla on tietoturvallinen pilvipalvelu, jossa on modernit rajapinnat.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit myös varata demon suoraan asiantuntijaltamme.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijanasi palvelee

Tuuli Mikkola

Sales Director

Pyydä esittely