Tapahtumadata hyötykäyttöön – Pipedrive-integraatio

14.04.2021 Kommentit (0)
Jaa

Integroi Pipedriven CRM-järjestelmä tapahtumanhallintaan

Integraatio Pipedriven ja tapahtumanhallinnan välillä mahdollistaa osallistujadatan siirtymisen oikeaan järjestelmään. Mutta miten uusi integraatio toimii käytännössä? Lue lisää, niin kerromme. 

Tapahtumat ilahduttavat arkeamme ja tuovat uusia kohtaamisia teillemme, olivat ne sitten verkossa tai livenä. Niihin kuitenkin kätkeytyy myös liiketoiminnallinen puoli esimerkiksi osallistujamaksujen tai potentiaalisten liidien keräämisen muodossa. Siksi tapahtumien osallistujadata on järjestäjälle kultaakin arvokkaampaa. Älä siis jätä tärkeää dataa hyödyntämättä.

Kuinka tuota arvokasta dataa voidaan sitten hyödyntää?

Erityisesti B2B-organisaatiot käyttävävät CRM- eli asiakkuudenhallintajärjestelmiä (Customer Relationship Management) asiakkuuksien ja myynnin toimintoihin. Usein kuitenkin käy niin, että tapahtumien ja muun asiakkuudenhallinnan välille muodostuu kuilu, eikä tapahtumista kerätty arvokas data kulkeudu muihin järjestelmiin. Siksi on tärkeää integroida tapahtumanhallinta oikeisiin järjestelmiin.

Tähän ongelmaan vastataksemme kehitimme Eventillaan integraation tapahtumanhallinnan ja CRM:n välillä. Integraatio mahdollistaa datan liikkumisen saumattomasti ja tietoturvallisesti ohjelmistojen välillä. Sen avulla osallistujatiedot saadaan nopeasti ja automaattisesti tiedoksi myyjille heidän omaan työkaluunsa, eli CRM-järjestelmään.

Uutena vaihtoehtona tarjoamme integraation nyt myös Pipedriven asiakkuudenhallintaan.

Mitä Pipedrive-integraatio mahdollistaa?

Näin se toimii:

  1. Osallistuja ilmoittautuu tapahtumaan
  2. Ilmoittautumistiedot tallentuvat Eventillan raportteihin
  3. Osallistujadata siirtyy Pipedriveen niiltä osin, kuin se on valittu siirtyväksi
  4. Osallistumistiedot tallentuvat Pipedriven asiakastietoihin
  5. Pipedriven käyttäjä (useimmiten myyjä) voi nähdä mihin tapahtumaan kukin liidi on osallistunut ja hyödyntää tätä omassa myyntityössään.

“Eventillan integraatio Pipedriveen on tehostanut myyntitoimintojamme selkeästi. Tapahtumien dataa ei jää hyödyntämättä ja osaamme kohdata liidit entistä henkilökohtaisemmalla tasolla.” toteaa Lari Suomalainen, VP in Partners & Ecosystems, Liana Technologies.

Pipedriven lisäksi tarjoamme integraatioita myös Salesforcen, MS Dynamicsin sekä Hubspotin CRM-järjestelmiin. Tutustu muihin integraatiomahdollisuuksiin.

Kiinnostuitko? Selvitetään yhdessä miten teidän organisaationne hyötyisi Eventillan integraatioista. Ota yhteyttä myyntitiimimme.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Kommentit

Tätä artikkelia ei ole vielä kommentoitu.