Uutta Eventillassa! Välilehdet

07.10.2021
Jaa

Te toivoitte, me kuuntelimme!

Tapahtumasivujen luominen Eventillassa on aina ollut helppoa, ja on sitä jatkossakin. Kuitenkin, isompien tapahtumien kohdalla osallistujille tarpeellista informaatiota saattaa olla yllättävänkin iso määrä. Jotta tapahtumasivu pysyy selkeänä, lisäsimme Eventillan tapahtumasivupohjaan mahdollisuuden lisätä välilehtiä. Välilehtiä voivat lisätä kaikki asiakkaamme, jotka käyttävät uusinta ulkoasupohjaamme. 

Etkö saa välilehtiä lisättyä? Ota yhteyttä myynti@eventilla.com niin päivitetään ulkoasupohjanne!

Voit lisätä tapahtumasivuusi niin monta välilehteä kuin haluat. Esimerkiksi tapahtuman esiintyjien tai puhujien esittely omalla välilehdellään antaa hurjasti lisää mahdollisuuksia tarkempiin esittelyihin ilman, että tapahtumasi pääsivusta tulee sekava. Välilehtiä kannattaa hyödyntää etenkin, kun ohjaat kävijöitä suoraan tapahtumasivulle esimerkiksi uutiskirjeen tai sosiaalisen median mainosten kautta. Lisäämällä välilehdille kaiken osallistujaa mahdollisesti kiinnostavan tiedon, eivät he lähde esimerkiksi kotisivuillesi etsimään tietoja tapahtuman järjestävästä tahosta ja näin mahdollisesti unohda ilmoittautua!

Huom! Tapahtumasivun tarkoitus on ohjata kävijät ilmoittautumaan tapahtumaasi. CTA-painikkeet ovat tässä valtavan tärkeitä, ja varmistimme että ne näkyvät jokaisella tapahtumasi välilehdellä.

Teimme kuvitteellisen aamiaisseminaaritapahtuman, johon lisäsimme välilehteä malliksi.

 Tässä Eventillan omassa testitapahtumassa on omat välilehtensä sekä esiintyjille että aikataululle. Samanlaiset välilehdet saadaan helposti luotua myös tapahtumasivun eri kieliversioille, jos tapahtumasivusta halutaan luoda vaikkapa myös englanninkielinen versio.

Vinkki! Tapahtuman aikataulun voit liittää omalle välilehdelleen kuvana, kuten tässä esimerkkitapahtumassa on tehty.

 


Alkoiko kiinnostaa? Ota ihmeessä yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.