Wanted: Mukava Account manager toimivaan tiimiin

Palkattu!
  1. Pekka Huttunen says

    Kaikkien aikojen hakijaryntäys! Oli niin hyviä hakijoita, että palkattiin tänään yhden sijasta kaksi uutta kollegaa.
    Kiitokset hakijoille! Kaikkia ei ehditty tavata, monen kanssa juteltiin. Olette ihania ihmisiä! Tähän lähtöön ei vaan enempää voida rekrytä. Olette kaikki saaneet henkilökohtaista viestiä.

Eventilla Oy tarjoaa yrityksille ja yhteisöille verkkotyökalua tapahtumanhallintaan, -markkinointiin ja viestintään. Palvelu on lanseerattu 2010, päivittyy jatkuvasti ja on asiakkaiden joukossa erittäin pidetty. Kasvoimme viime vuonna n.70% ja olemme vakavarainen ja voitollinen yritys. Palvelun kehitys on meillä Oulussa.

Kasvamme voimakkaasti myös tänä vuonna ja haemme nyt uusia kollegoita aikaansaavaan joukkoomme.

Työpisteesi on Oulun keskustassa ja olet osa nuorekasta ja kasvavaa myyntitiimiä. Toimimme Liana Technologies / Koodiviidakko-yhteisössä, joten pääset työskentelemään menestyvässä oululaisessa digitaalisia viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluita tarjoavassa yritysryhmässä. Työsi on konsultoivaa yritysmyyntiä ja vaatii säännöllistä matkustamista pääkaupunkiseudulle. Asiakkaanasi ovat yritysten ja organisaatioiden viestintä- ja markkinointipäättäjät.

Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja sopivaa koulutusta tai myyntikokemusta. Olet sujuva netin käyttäjä ja tottunut kokeilemaan uutta digimaailmassa. Uransa alkuvaiheessa oleville tarjoamme koulutusta ja tiimin tukea, kokeneemmalle kyvylle taas vastuuta ja tuloksentekomahdollisuuksia. 

Meidän kanssa menestyminen taas vaatii sosiaalista luonnetta, huumorintajua ja kiinnostuneisuutta nettiä sekä kaikkea uutta teknologiaa kohtaan.

Meillä työskentely on joustavaa ja pääset vaikuttamaan laajasti omaan työnkuvaasi ja työtapoihisi. Töissä viihtymiseen oikeasti panostetaan ja työvälineet ovat ajantasaiset. Vapauden lisäksi meillä tarjotaan vastuuta, joten tyhjien työtuntien sijaan arvostamme ja odotamme tuloksia.

Laita hakemuksesi CV:n kera suoraan toimitusjohtajallemme Pekka Huttuselle pekka (a) eventilla.com

Työt alkaisivat mahdollisimman pian, siten kun se osapuolille sopii. Paikka kuitenkin täytetään mahdollisimman pian, joten hae heti, kuitenkin viimeistään 30.9.2019.

Tämä rekryteksti on nyt aikalailla ihan sama kuin edellisillä kerroillakin, mutta kuvaa meitä ja tehtävää niin hyvin, että mitä sitä vaihtamaan. Viimeksikin saatiin huippuporukkaa!