Vauhtipuisto – kausikorttihaaste Eventillan avulla

08.07.2020
Jaa

Kiitos upeiden ja kekseliäiden asiakkaidemme, löydämme Eventillalle kerta toisensa jälkeen uusia käyttötarkoituksia. Jopa sellaisia, joita emme olisi itse edes tulleet ajatelleeksi! Tässä asiakkaamme Vauhtipuiston tarina heidän suositusta kausikorttihaasteestaan, joka on ollut jymymenestys jo useana keväänä.

Vauhtipuisto on oululainen lasten huvipuisto, jonka perheyrityksen juuret juontavat 1980-luvun alkupuolelle. Lapset pääsevät nauttimaan Vauhtipuiston huumasta huvipuistolaitteissa tai vaikkapa leikkimökkikylässä, perinteisesti rannekkeiden tai kausikorttien avulla. Vauhtipuisto onkin kekseliäästi toteuttanut maskottinsa Vipsu-pupun nimeä kantavan kausikorttihaasteen jo useampana vuonna peräkkäin. Haasteen ajatuksena on, että kun tietty tavoitemäärä osallistujia ilmoittautuu halukkaaksi kausikortin ostajaksi, niin kaikkien osallistujien kausikorttien hinta laskee puoleen. Ilmoittamalla kiinnostuksensa ja osallistumalla haasteeseen osallistuja voi siis saada kausikortin puoleen hintaan. Nerokasta, sanomme me! Kuinka haasteen idea sitten keksittiin?

“Haaste sai alkunsa siitä, että halusimme enemmän paikallisia mukaan Vauhtipuiston alkukauteen. Ongelmaksi nousi vain haasteen toteutus: lähetimme kaikki ilmoittautumiset ja maksupostit manuaalisesti, eikä viestintä edes ollut meidän näköistämme. Onneksi keksimme yhteistyön Eventillan kanssa, koska nyt ilmoittautumiset ja maksut hoituvat napin painalluksella, ja meidän näköisellämme ilmeellä, mikä on iso juttu. Voimme myös kätevästi seurata ketkä ovat maksaneet lippunsa.” toteaa Kalle Komulainen, Vauhtipuiston omistaja jo toisessa polvessa. 

Eventillan kautta Vauhtipuiston haasteen toteutus käy helposti. Ilmoittautujan tiedot kerätään tapahtumasivun ilmoittautumislomakkeella, kuten tavallisesti. On tärkeää, että lomakkeella käytetään oikeaa sanastoa ja puhutaan siis ilmoittautumisesta esimerkiksi lipun sijaan – tämä onkin jo valmiiksi kustomoituna Vauhtipuistolle. Haasteessa hyödynnetään Eventillan jonotustoimintoa: kaikki osallistujat asetetaan aluksi jonoon, joka sitten aukaistaan kun määrätty osallistujamäärä menee rikki. Silloin järjestelmä lähettää kaikille osallistujille henkilökohtaisen viestin ja maksulinkin, saaden näin yksilöidyt tiedot maksujen suorittamisesta. Tämän jälkeen osallistujalle toimitetaan vahvistusviesti, joka oikeuttaa kausikortin lunastamiseen ja näin hauskanpitoon koko kesäksi. Eventillan viestinnästä voidaan myös viestiä ilmoittautuneille väliaikatietoja jo ennen haasteen päättymistä. Helppoa kuin mikä, eikö?

“Eventillan käyttäminen säästää meiltä käytännössä monta työpäivää” toteaa Kalle.

Tälle vuodelle Vipsun Kausikorttihaaste on valitettavasti jo päättynyt, mutta Vauhtipuistossa riittää hupia jokaiselle koko kesäksi! 

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.