Vieraskynä: Parhaat vinkit henkilöstötapahtumiin

15.06.2022
Jaa

Kiikarissa henkilöstötapahtuma tai yritystilaisuus? Tarvitaan ainakin luovat puitteet ja sykähdyttävää ohjelmaa!

Kun tavoitteena on järjestää energiaa ja innostusta ruokkiva tapahtuma, katso ainakin nämä vinkit:

Vie tapahtuma pois toimistolta

Etäpalaverit ja neukkarin seinät on nähty! Uusi ympäristö virkistää ja saa porukan vastaanottavammaksi. Vuokraa urbaanin moderni kokous- tai konferenssitila, vie tiimi maalaismaisemiin tai pidä henkilöstöpäivä vaikka taidegalleriassa tai sisävesilaivalla. Kuvittele: sinä ja työkaverit upeassa tapahtumatilassa valmiina ideoimaan ja imemään uusia oppeja. Rutiinien rikkominen tekee oikeasti hyvää!
Selaa inspiroivia tapahtumatiloja Venuusta >>

Sofia Helsinki / Sofian kulma


Katso myös:
Helsingin parhaat kokoustilat >>
Turun parhaat kokoustilat >>
Tampereen parhaat kokoustilat >>
Oulun parhaat kokoustilat >>

Nälkäisenä mikään ei suju

Kokoustilojen vakkaritarvikkeet – vesilasi, kahvikuppi ja muistilehtiö – check! Mitä vielä? No tarjoilut tietysti! Tarjoilut hoituu usein sulavasti kokous- ja tapahtumatilojen kautta, mutta myös pelkän cateringin voi tilata omalle toimistolle tai vaikka pihalle ulkoilmatapahtumiin. Monessa tapahtumassa vegaanitarjoilut on toimiva vaihtoehto, aina allergiat huomioiden. Nyt trendaa terveelliset ruuat, mutta myös wow-efekti ja instagrammattavuus on valttikortteja. Yllätä osallistujat tarjoamalla aamupalalla ihania bageleita, lounaalla sushia tai döneriä ja iltapäivää piristää irtokarkkibuffet, hattarakone tai vaikka paikalle tuotu vintage ruokarekka! 
Selaa catering-tarjontaa Venuusta >>

Esiintyjä tai kouluttaja ottaa tapahtuman haltuun

Alan gurujen valmennukset ja esitykset muistetaan vielä pitkään tapahtuman jälkeen! Ammattipuhuja ravistelee yleisöä, haastaa ajattelemaan ja herättää tunteita.

Jos kyseessä on isompi tapahtuma, muista panostaa myös juontajaan! Hyvä juontaja pitää tapahtuman kasassa, johdattelee yleisön saumattomasti aiheesta toiseen ja pitää tunnelmaa yllä. 
Selaa parhaita puhujia ja juontajia Venuusta >>

Älä unohda huveja

All work and no play makes Jack a dull boy. Varaa hauskaa tekemistä muun agendan kylkeen tai säväytä yhteisellä aktiviteetilla päivän päätteeksi. Origamitaiteilu tauolla haastaa aivoja, taidesukellukelluksessa jokainen luo oman taideteoksensa ja liikkuvassa pakopelissä tiimit estää murhan!
Selaa elämyksiä ja aktiviteetteja Venuusta >>

Tämän vieraskynätekstin on kirjoittanut
Henriikka
Venuulta

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.